TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Télen sem hagy cserben a hevítőrúd - Ebben az évszakban plusz előnyöket tartogat

2022.12.21 13:04
Télen sem hagy cserben a hevítőrúd - Ebben az évszakban plusz előnyöket tartogat

A téli zimankóban még nagyobb átoknak érzed a cigaretta függőséged? Nem elég, hogy összeszorított foggal, vacogó testtel és remegő kézzel töltöd a cigiszünetet, a füstölés kellemetlen következményeit egész nap szagolhatod tovább. A sáladon, a kesztyűn, a kabáton, a hajadon tovább érződik a füstszag és még a szoba levegője is átveszi ezt. Hevítőrúddal nem lehet ilyen gondod! Füstmentesen és finom illatokkal reformálhatod meg a szenvedélyed!

Nincs ínyedre a hidegben való füstölés?

A tél minden dohányos rémálma. A hidegtől elgémberedett kezedet még a cigaretta rituáléjának melege sem tudja kiolvasztani. Ekkor többször is megeshet, hogy a fedett erkélyen, esetleg a szobában kezdesz rá a füstölésre. A hideget így kizárhatod, de a mindent átható füstszagot sajnos nem akadályozhatod meg. A cigarettaszag az egyik legmakacsabb, nem elég a szellőztetés: a bútorokba, a ruhákba, a függönyökbe, sőt még a falakba is beleivódik. 

Ha pedig mégis kimerészkedsz a fagy birodalmába, akkor a hideg mellett a sálad, a kesztyűd, a sapkád és a kabátod kellemetlen szagával kell megbírkóznod. Sehogy sem jó… Itt az ideje, hogy búcsút ints a füstnek! A hevítőrudak segítségével a finom aromák és a finom illatok sem maradnak el. 

Tuti NILX kombók az ünnepekre

Ha már elhatároztad, hogy egy egészségesebb - és nem utolsó sorban illatosabb - alternatívára váltasz, már csak a kísérletezésre kell gondolnod! A NILX webáruházában számtalan íz és egy valódi aromagolyó hegy vár, hogy megalkothasd a tökéletes ízpárosításokat. Mutatunk pár tuti befutót a hidegebb napokra:

 

Nézz szét nálunk és vészeld át a hideg hónapokat!