TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Agytakarítás - Ez megy végbe az agyadban leszokáskor

2022.09.21 10:44
Agytakarítás - Ez megy végbe az agyadban leszokáskor

Tompának és gyengének érzed magad? Hiányzik az energiától pezsgő éned? Úgy érzed, hogy a cigifüsttől már nem látsz tisztán? Ideje kidobni a szemetet, végezz egy kis agytakarítást! Az elcsépelt “fejben dől el” szöveg nem is annyira távoli, mint hinnéd… A leszokás pillanatában a tested máris elkezdi regnerálni magát, így a fejedben is nagy változások mennek végbe. Olvass tovább és tisztítsd meg a tudatod! Mutatjuk, hogy a hevítőrudak segítségével hogyan küzdheted le a kínzó sóvárgást!

Így telik az első “tiszta”, cigaretta nélküli napod

Ha már fejben eldöntötted a dolgot, az első tiszta, füstmentes napod eufórikus lesz. Úgy érzed majd, hogy nincs lehetetlen, megállíthatatlan vagy, az önbizalom és a kemény elhatározás szinte felpezsdít. Nem fogod kívánni a cigit, habár az elvonási tünetek első jeleni, az enyhe szédülés, szorongás és elalvási nehézségek már jelentkezhetnek. A fellépő negatívumok ellenére is eltántoríthatatlannak érzed majd magad, még talán a régóta halogatott futóedzésedet is bevállalod!

A második naptól jön a feketeleves…

A második nikotinmentes napod valahogy más lesz mint a többi… Az örömteli érzés folytatódik, de egyre gyakrabban sereglenek majd a fejed felett a szorongás fekete felhői, amiket egyre nehezebb lesz elhesegedned. A boldog perceket idegesség és ingerlékenység váltja fel, elindulhatsz a hangulatingadozás szörnyű hullámvasútján. Az étvágytalanság és az alvászavarok egyre gyakrabban kísérned majd utadon, ahogy haladsz a leszokás útvesztőjében, közben sokszor gondolhatsz majd a visszafelé vezető menekülési útvonalra és a jó öreg nikotinos füstölésre.

Ezeket a sorokat olvasva meginoghat az elhatározásod, na de ha célba érsz, nem lesz annál édesebb és felszabadítóbb érzés. Mi pedig azért vagyunk, hogy segítsünk célba érni és felszabadítani a cigaretta fogságából. Olvass tovább, van egy tuti tippünk!

NILX tipp - Ne az agyad, hanem a cigit dobd el!

A leszokás nem sétagalopp - ezt nagyon jól tudjuk. Az erős elhatározás, lelkierő és megingathatatlan célok kellenek a sikerességhez. A hevítőrudak segítségével nem kell egy csapásra mindenről lemondanod, haladhatsz lépésről lépésre, a saját tempódban. Kezdheted nikotinos hevítőrudakkal, amiket később felválthatnak a nikotinmentes kivitelek. Minden csak rajtad áll!

 

Garantáljuk, hogy az extra ízek, a füst- és kátránymentes napok után eszedbe sem fog jutni a hagyományos cigaretta borzalma. Engedd, hogy beszippantson a NILX világa, nézz körül a webshopban és indulj el a leszokás kanyargós ösvényén!