TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Füstbe ment terv? - Tippek leszokáshoz

2022.06.22 10:22
Füstbe ment terv? - Tippek leszokáshoz

Az újévi fogadalmad már rég füstbe ment és ugyanúgy a dohányzás szörnyetegével kell megküzdened nap mint nap? A Mission: Impossible következő részében akár már helyettesíthetnéd Tom Cruise-t, annyiszor nekifutottál ennek a lehetetlen küldetésnek. Pontosabban csak LEHETETLENNEK LÁTSZÓ küldetésnek. Az igazság az, hogy a “minden fejben dől el” talán elcsépeltnek is hangzó mondás a dohányzásról való leszokásnál is érvényes. Erős elhatározással túllendülhetsz az ördögi körön, nem kell többé a cigaretta bűnös csábítását elviselned. Az akaraton túl van még pár hasznos tanács, amik segítenek a sóvárgás leküzdésében. Olvass tovább, a NILX most elnyomja az utolsó szál cigidet!

Találd meg a motivációdat!

Ahhoz, hogy ténylegesen le akard tenni a füstölgő “szörnyetegedet”, el kell döntened, mik azok a dohányzással járó negatív hatások, amelyek a legjobban zavarnak és mik azok az előnyök, amelyek a leszokással járnak. Zavar a kellemetlen lehelet, a füstszagú ruhák és bútorok? Hiányoznak az intenzív ízek és illatok? Éjszakánként fulladozva kelsz és másnap nincs elég energiád a napi feladataidhoz? Újra magabiztosan szeretnél mosolyogni hófehér fogakkal? Írd fel ezeket a motivációkat cetlikre és helyezd el őket a lakás különböző pontjain. Ha elgyengülnél és engednél a csábításnak egy ilyen üzenet nagyon sokat segíthet!

Ne a nyúlcipőt vedd fel! - Irány a sportpálya!

Fuss el a démonaid elől! Természetesen csak átvitt értelemben, hiszen azzal, hogy sportolsz máris szembenézel az ellenségeddel: a dohányzással. A futás, kocogás remek megoldás arra, hogy egyrészt eltereld a figyelmedet, csökkentsd a hagyományos cigi utáni sóvárgásodat, másrészt levezesd a benned felgyülemlő stresszt, harmadrészt pedig végre friss levegőt szolgáltass a tödődnek. Ráadásul kitörő formába is elndülhetsz, ha új hobbiként a futást választod. Igazi win-win szituáció, nem igaz?

Válts egy egészségesebb alternatívára! - Hevítőrudakkal a leszokásért

Szeretnél lépésről lépésre haladni és nem ugranál egyből fejest a dohányzásmentes napokba? Van egy megoldásunk! A nikotinmentes hevítőrudak segítségével ugyan a dohányzás rituáléja még megmarad, de így kátrány-, füst- és dohánymentesen élvezheted azt, valamint a sóvárgás fő gonosztevőjével, a nikotinnal is leszámolhatsz. Ne feledd, nem kell egyik napról a másikra megváltoznod! A kis lépések hatalmas eredményekhez vezetnek! A hevítőrudak éppen ebben segítenek - mérföldkövek a végső célod eléréséhez.

Nincs több kifogás, nincs több kibúvó! Lépj rá a leszokás hosszú, kanyargós ösvényére hevítőrudakkal! Soha nem késő váltani! “Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.”