TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Védd meg kiskedvencedet a passzív dohányzás ártalmaitól!

2022.05.25 08:34
Védd meg kiskedvencedet a passzív dohányzás ártalmaitól!

Mind tudjuk, hogy milyen veszélyeket rejt a hagyományos dohányzás és a vele szorosan párhuzamba hozható passzív dohányzás… Na de azon elgondolkodtál már az erkélyen, a teraszon vagy akár bent a házban füstölögve, hogy a házikedvencedre milyen hatással van mindez? Akármilyen nyugodtan szuszogva alszik melletted vagy boldogan játszik kiskedvenced, rájuk is hatalmas veszélyt jelent a passzív dohányzás! Pontosan milyen kockázatot rejt ez rájuk nézve? Olvass tovább és tudd meg hogyan menthetnek meg a hevítőrudak!

Milyen kockázatot jelent a hagyományos dohányzás a kedvencedre?

A lakásban való dohányzás sok embert csábít, hiszen hihetetlenül kényelmes és a maga hangulata is megvan, ha munka közben a laptopod mellett rágyújtasz egy szálra. Veled is előfordult már? Mi nem ítélkezünk… De a kiskedvenced boldogsága nem biztos, hogy felhőtlen a cigarettafüstbe burkolózva.

A kutyák és a macskák szervezetének felépítése, működése nagyban hasonlít a miénkhez, ezért az sem meglepő, hogy a passzív dohányzás mérgező hatással van az egészségükre, fizikai, mentális és érzelmi állapotukra is kihathat. A dohányfüst belégzése komoly kockázatot jelent rájuk, ami légzőszervi megbetegedések, allergia, asztma és akár szembetegségek formájában is jelentkezhet. A passzív dohányzás szenvedő alanyaiként nemcsak füstöt, hanem nikotint is belélegeznek, ami az idegrendszerük egészségére lehet toxikus hatással. Ráadásul, szaglásuk sokkal jobb, orruk sokkal érzékenyebb a tiednél, így sokszorosan szenvedik el a hagyományos cigaretta kellemetlenségét.

Természetesen nem szeretnénk bűntudatot kelteni benned, de éppen itt az ideje, hogy egy neked és a kedvenceidnek is egészségesebb alternatívára válts!

Hevítőrúddal a passzív dohányzás ellen!

Ha nem szeretnél lemondani a dohányzás szeánszáról, már a leszokás gondolatától is rosszul érzed magad, de nem szeretnéd több kockázatnak kitenni a körülötted élő két- és négylábú szeretteidet, van egy jó hírünk! Nem kell mindenről lemondanod, csak a káros hatásokat kell elengedned!

A hevítőrudak dohánymentesek, kátránymentesek és füstmentesek, ráadásul nikotinmentes termékeket is találsz! Égéstermék nélkül, heat not burn technológiával élvezheted az újgenerációs cigi-élményt. Nem kell minden szálnál az udvarra vagy a lakás elé száműznöd magad, a hevítőrudak kellemes illatokkal és finom aromákkal segítenek egy egészségesebb életmód felépítésében.

 

Válts hevítőrúdra és élvezd a hálás, egészséges ugatást vagy dorombolást! A Nilx kínálatában minden összetevőt megtalálsz ahhoz, hogy lelkiismeret-furdalás és lemondások nélkül élj a szenvedélyednek!