TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Tavaszi Nilx ízek a simogató napsugarakhoz

2022.03.24 16:47
Tavaszi Nilx ízek a simogató napsugarakhoz

Úgy tűnik végre beköszöntött a tavasz, reméljük egy áprilisi meglepetés hóesés sem rontja el ezt az idillt. Csicseregnek a madarak, simogat a napsugár, lágyan fúj a szél… nincs is jobb ilyenkor, mint kiülni a teraszra és elszívni kedvenc hevítőrudadat egy jó kávé, esetleg a hétvégi naplementében egy finom ital mellett. Mutatjuk milyen ízeket ajánlunk a tavaszi napokra. 

Ha a napsugarak mellett a nikotinra is éhezel

Nikotinos termékeink közül szeretnénk kiemelni a LEME nikotinos hevítőrudakat. A LEME kínálatában igazán izgalmas ízek várnak rád, talán egyik termékcsaládban sem találhatóak ilyen különleges ízek. Tavaszra ajánljuk a LEME jeges citrom ízű hevítőrúdját, amely egyszerre frissít fel és hűsít, ha esetleg a déli napsugarak már égetnének… Ha még extrább ízekre vágysz, akkor csapj le a LEME sós bogyó ízű hevítőrúdra. Meghökkentél az ízkombináción? Semmi gond… garantáljuk, hogy kedvenceid közé sorolhatod az első pillanattól! 

 

Hagyomány kedvelő vagy és szeretnéd közel 100%-osan átélni a dohányzás rituáléját? Akkor válaszd a Genmist nikotinsóval készült hevítőrúdjait, amelyeket igazi egyéniségek számára fejlesztettek ki! Legnépszerűbb Genmist termékeink az original, amely szívása közben úgy érezheted, mintha hagyományos cigarettát szívnál. Másik méltán népszerű termékünk a kávé ízű hevítőrúd, amely egy igazi habos latte mellett az igazi! 

 

Ha már maximálisan váltottál az alternatív dohányzásra

A Nilx kínálatában fellelhető összes termék a dohányzás egy innovatív formája, hiszen dohány helyett mindegyik terméket tealevelet és gyógynövényeket tartalmaz. Nikotinmentes termékkínálatunkra igencsak büszkék vagyunk. Mutatjuk mit ajánlunk tavaszra! 

 

A HEALCIER narancs ízű nikotinmentes hevítőrúd a narancsligetek intenzíven illatos, csodálatos virágillatát idézi, az igazi napsütés és szabadság “íz” elevenedik meg! 

 

A tavasz egyenlő a virágzással, így kínálatunkból nem maradhat el a TQS jázmin tea ízű hevítőrúdja sem! A Kínából és Ázsia trópusi területeiről származó jázmin különlegesen telt, titokzatos illatát nem véletlenül kedveli annyi ember.

 

Reméljük meghoztuk a kedved, hogy egy kevésbé káros, innovatív dohányzási formára válts! Nézd meg akciós termékeinket is és teszteld az összes hevítőrudat!