TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Így tisztítsd a hevítőkészüléked szakszerűen

2022.03.09 09:18
Így tisztítsd a hevítőkészüléked szakszerűen

Sikeresen tartod az újévi fogadalmad és a hagyományos dohányzás szörnyűségeit elhagyva egy egészségesebb alternatívára váltottál? Még ismeretlen számodra a terep és szeretnél egy kis útbaigazítást? Kezdjük a higiéniával! Fontos, hogy szakszerűen és alaposan tisztítsd ki a hevítőkészüléked, hogy maximlásan élvezhesd a hevítőrudak adta élményt!

Milyen időközönként tisztítsd ki a hevítőkészüléked?

Minél gyakrabban, annál jobb! Ezt a teendőt nem érdemes halogatnod, ha ki szeretnéd élvezni a hevítőrudak minden előnyét, érezni szeretnéd az intenzív aromákat és a legjobb szinten űznéd a dohányzás rituáléját. Használattól függően azért hetente egyszer mindenképpen rá kell szánnod egy rövidke 5 percet a készülék karbantartására, de a legjobb, ha 20-25 szál hevítőrúd elszívása után veted be a tisztítóeszközöket.

Íme a tisztítás lépései!

1.lépés: Legyen szó IQOS, iBuddy vagy bármilyen márkájú hevítőkészülékről, takarítás és a karbantartási munkálatok előtt várd meg míg teljesen lehűl! Így elkerülheted a felesleges sérüléseket és sokkal könnyebb lesz a tisztítás.

 

2.lépés: Ha teljesen kihűlt a hevítőkészülék, óvatosan, finoman ütögesd ki az esetleg benne maradt hevítőrúd anyagot. Ezután következhet a tisztítás: a hevíőtkészülékeddel együtt kapott tisztítóeszközt nagyon óvatos, mozgatás nélkül helyezd a hevítőpenge felőli végbe.

 

3.lépés: Ezután forgasd meg párszor óvatos a tisztítóeszközt a hevítőkészülékben, ezzel eltávolítva a szennyeződéseket. Ha ezzel megvagy újra ütögesd ki az esetlegesen bentmaradt teafű maradványokat a készülékből.

 

4.lépés: Mindezek után vedd elő a tisztítópálcikát, amit szintén mellékeltek a készüléked mellé, és amit minden takarítás során érdemes majd használnod!

 

5.lépés: Óvatosan, a hevítőkészülék minden belső felületét érintve forgasd meg a pálcikát, majd tisztítsd meg a capet is, hogy teljes legyen a ragyogás.

 

Végeztél a tisztítással? Készüléked készen áll a bevetésre? Válaszd ki a legjobb ízeket webshopunkban és élvezd az alternatív dohányzás minden percét!