TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Leme hevítőrudak - ha unod az átlagosat

2022.02.04 13:42
Leme hevítőrudak - ha unod az átlagosat

Szürke felhők, ismétlődő napok, egykedvűség, megszokott ízek… Oszlasd el ezt a szörnyű képet és ugorj ki a mókuskerékből pár szippantással! A Nilx most kizökkent a megszokott kerékvágásból, hogy egy új nézőpontból láthasd a világot! Küldetésünk, hogy a Leme hevítőrudak felrázzanak a téli depresszióból és felkészülhess a jó időre. Engedd meg, hogy végre felébresszünk…

 

Újdonság a Nilx kínálatában! - Leme hevítőrudak

Ebben az évben is rengeteg újdonsággal készülünk. Első meglepetésünk már meg is érkezett! A Leme hevítőrudak mostantól polcaink alaptermékei, bármikor levehetsz egy dobozzal… Vagy akár többel is! Na de miért is ilyen nagy durranás a Leme termékcsalád? Olvass tovább!

Nikotinos mámor - Extra aromák lemondások nélkül

“A kompromisszum lemondásokkal jár” - jól ismered ezt a mondást, igaz? Alkut kötöttél magaddal, hogy leszoksz a dohányzásról, új alternatívára váltasz és félsz, hogy a változás nehéz, lemondásokkal teli lesz.

A füstnek, a kellemetlen cigaretta szagnak és a cigi káros hatásainak búcsút tudtál inteni, de a nikotin elengedése egyszerűen nem megy? Ne aggódj, segítünk! A Leme hevítőrudak tovább bővítik nikotinos hevítőrúdjaink sorát. Ha már az összes Genmist, Molix és Sunday ízt kipróbáltad, itt az ideje, hogy a legújabb nikotinos aromákat is megkóstold! Na de lássuk az ízeket!

Pezsegj fel új ízekkel!

Pörgesd meg az íz-ruletett és nyerj egy felejthetetlen élményt Leme ízekkel! Tedd meg tétjeidet, mutatjuk a nyereményeket:

 

  • original íz - Klasszikus dohány íz, a nosztalgiázni vágyóknak.
  • mentol íz - Pörkölj oda az unalomnak a borsmenta felszabadító ízével!
  • szőlő íz - Egy szippantás és máris élvezheted a szőlőszemek aromáját.
  • citrus íz - Az édes-savanyú kombó itt is hódít!
  • pomelo íz - Repülj el egzotikus tájakra a pomelo gyümölcsös üdeségével!
  • sós bogyó íz - Merész ízbomba, ha valami igazán ütőset szeretnél.
  • jeges citrom íz - Jeges frissesség, hogy igazán felpörögj!

 

Függj rá az új Leme ízekre és csempéssz egy csepp nyarat a felhős napokba! A Nilx nem hagy unatkozni!