TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Hevítőrudak alkalmi dohányosoknak!

2022.01.27 11:40
Hevítőrudak alkalmi dohányosoknak!

Te sem tudsz mindig ellenállni a buliban felkínált szálaknak? Nyugi, mindenkinek vannak bűnös élvezetei, de vajon hogyan tudnád élvezni a cigaretta nyújtotta örömöket úgy, hogy még a szervezeted is megkíméled a káros anyagoktól? Rövid bejegyzésünkben olyan hevítőrudakat gyűjtöttünk össze, melyek a nikotinmentességük mellett tökéletes hangulatfelelősök is lehetnek a bulik gyors szüneteiben.

 

To burn or not to burn?

 

Elsőként érdemes megtudni, hogy mi a különbség a hagyományos cigaretta és a hevítőrudak heat-not-burn technológiája között. Utóbbi lényege, hogy megkerüli a dohány égetését, és helyette csak hevíti azt, így egy füst-, hamu- és kátránymentes dohányélményben lehet részünk.

Hogy miért előnyös mindez azoknak, akik csak alkalomadtán hódolnak a dohányzásnak? Felmérések szerint sajnos már egy-egy elszívott cigaretta is komoly egészségügyi kockázatot jelenthet, így egy nikotinmentes hevítőrúddal felszerelt IQOS remek alternatíva lehet. Az ellenállhatatlan illatokról nem is beszélve!

 

Nikotinmentes hevítőrudak alkalmi dohányosoknak

 

Tudva, hogy sem a barátaidéra, sem a saját egészségedre nem jelentesz veszélyt, bátran csábítsd őket magad köré gyümölcsös illatú, nikotinmentes hevítőrúdjainkkal! Vagy ha a klasszikus ízeket szereted, akkor sem kell sokat keresgélned, webshopunkban ugyanis hagyományos ízű hevítőket is találsz.

 

A laza, egészségesebb cigiszünet után pedig folytatódhat a parti!