TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Az alkohol és a cigi kapcsolata

2021.09.10 20:23
Az alkohol és a cigi kapcsolata

Veled is előfordult már, hogy egy buli alkalmával több cigit szívtál el mint máskor? Az éjszakai élet pezsgése, az alkohol mámora és a cigifüst káros egyvelege már az este végén jelentkezhetnek. A másnapok pedig egyenesen szörnyűek. Hogy miért? Most megtudhatod, olvass tovább!

 

Miért ne cigizz, ha iszol?

Sokaknak a buli szó már összekapcsolódott az alkohollal és a dohányzással, de ezzel a kombóval mindkét szenvedély káros hatásait felerősödnek. Az alkohol megemeli a dopaminszintet az agy boldogság központjában, a nikotin viszont növeli a szervezet stressz-hormon szintjét, így a két “buli összetevő” máris kiüti egymást. Az alkohol eufórikus érzése küzd a nikotinhiány szorongásával. Ezért van az, hogy ha alkoholt fogyasztasz több cigit kívánsz, és ugyanez fordítva is igaz! Arról nem is beszélve, hogy a másnaposság is sokkal kibírhatatlanabb együttes használatukkor.

Már halljuk is a mentegetőző szavakat: “ Szeretnék kikapcsolni, kiereszteni a fáradt gőzt. Azért megyek buliba, hogy jól érezzem magam, ilyenkor nem érdekelnek a következmények!” Természetesen kell a kikapcsolódás, de biztos, hogy ilyen áron szeretnél szórakozni? Van jobb megoldás!

Hevítőrudak - a jobb megoldás

Téged is megvisel a másnap? Nem vagy egyedül! Rengeteg dohányos társaddal szenvedsz egyszerre! Ugyanis a bulikon elszívott minden egyes szál cigaretta rontja a másnaposság tüneteit. Lehet, hogy megúsznád egy enyhe fejfájással, de a hagyományos dohányzás miatt ki sem bírsz kelni az ágyból. A másnapos koncetrációs nehézségek, gyengeség, fáradtság és hányinger is súlyosbodik, ha füstölsz előző este.

A Nilx hevítőrudakkal könnyíthetsz a helyzeten! Dohánymentesen, kátránymentesen és büntetlenül szórakozhatsz. A heat-not-burn technológiának köszönhetően egész este füstmentes lehetsz, így a kellemetlen szagoktól is megszabadulsz. Nikotinmentes hevítőrúdjainkkal hajnalig bírni fogod a bulit! Rengeteg márka és aroma vár rád, a koktélok ízét is feldobják majd. Legyen az egy nyugodt, csendes összejövetel, csajos este, pasis sörözés, vagy életed házibulija, ha hevítőrudakat használsz, nem kell többé aggódnod a nikotin túladagolásának kellemetlen tünetei miatt!

Semmi dohány, semmi nikotin, semmi füst… Kell ennél több? Elő az Iqos-sal és indulhat is az éjszaka!

 

Találd meg a legjobb ízt és légy a bulik királya Nilx hevítőrudakkal!