TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Rágyújtanál? Ez nem is olyan egyszerű…

2023.02.13 14:47
Rágyújtanál? Ez nem is olyan egyszerű…

Már több éve erősíted a dohányosok táborát, megszokott napi rutinod van és minden nap ugyanazokkal a nehézségekkel kell megküzdened? A problémák már a rágyújtás pillanatában elkezdődhetnek. Na de most nem (csak) a cigaretta káros hatásaira gondolunk, hanem arra a rengeteg szabályra,korlátozásra, amely minden cigarettást érint nap mint nap. Ha a “TILOS A DOHÁNYZÁS” táblák már az őrületbe kergetnek, van egy rossz hírünk: ez a cikk sem lesz a kedvenced. Azonban lehet, hogy kijózanítóan hat majd és elindít a leszokás rögös útján hevítőrudak segítségével. 

A problémák már korán reggel elkezdődnek…

Rágyújtasz a szobában? Fullasztó füstszag. Az erkélyen vagy a teraszon pöfékelnél? Hideg kora reggeli levegővel és a szomszédok szúrós tekintetével találkozol. Mi lenne a legjobb megoldás? Minden reggel elgondolkodsz rajta, de több év alatt sem sikerült megtalálnod a legjobb megoldást. A reggeli lendületed, motivációd és energiád pedig napról napra csökken a ciginek hála. Egyre fáradtabban és lehangoltabban ébredsz, a kedveden pedig a reggeli dilemma csak ront. Mégis hol gyújthatnál rá zavartalanul?

A munkahelyeden sem fényesebb a helyzet

Reggel úgy döntöttél, hogy inkább kiteszed magad a hidegnek és az erkélyen szívod el az ébresztő száladat. Pocsék volt. Hiába készítetted el mellé a kedvenc kávédat, már egyáltalán nem okoz örömet a cigi-szeánsz. Miután elindultál a munkahelyedre, egész úton csak az járt a fejedben, hogy megragadd az első adandó alkalmat és rágyújts. Mindez a szokás hatalma - de nem élvezed már annyira a cigiszüneteket sem. Most is - mint minden hétköznap - minden óra után beiktattál egy “megérdemelt” füstölést. A kollágáid nagy része csalódottan nézett utánad, hiszen tudták, hogy az egész napot ismét cigifüstbe burkolózva kell tölteniük miattad az irodában.

Kikapcsolódás közben is nehéz kikapcsolódnod

Vége a munkának, végre feltődhetsz. A kedvenc helyed felé vetted az irányt, közben csak az jár a fejedben, hogy ha odaérsz, akkor rágyújtasz. Újra. Az ott töltött idő alatt többször is azon kaptad magad, hogy a cigizés körül járnak a gondolataid. Nem tudod kikapcsolni az egyre örvénylő cigi utáni vágyat, a nikotin zöld szörnyetege a pihenésed közben sem hagy nyugodni.Ismerős volt a történet? Valóban nem könnyű cigivel az élet… A leszokást azonban már most elkezdheted! Könnyítsd meg a dolgodat hevítőrudakkal, hogy a hagyományos dohányzás egészségesebb alternatívája segítsen az elengedésben. Nézz szét a NILX webshopjában, fantasztikus akciókkal várunk!