TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Nikotinmentes hevítőrudak, az ízérzékelés megmentői

2021.08.16 14:09
Nikotinmentes hevítőrudak, az ízérzékelés megmentői

Észrevetted, hogy már nem érzed olyan élénken az ízeket, mint régen? A kedvenc ételed sem okoz már olyan örömet? A hagyományos cigizés mellett bizony búcsút inthetsz az intenzív ízeknek. Hogy miért? Itt a magyarázat. De hogyan kerülhetsz ki az íztelen börtönből? Segítünk!

 

A hagyományos cigaretta hatása az ízérzékelésre

Te is észrevetted, hogy mióta dohányzol sok minden megváltozott? Már az ételekre sem úgy tekintesz, mint régen. Az ízorgiák után a szürke ízek maradtak csupán.

A hagyományos dohányzás az ízlelőbimbókra is nagy hatással van. A nikotin alaki és működésbeli változásokat idézhet elő, megváltozhat az ízlelőbimbók alakja, keringése, illetve az erek képződése is. A laposabb ízlelőbimbók miatt pedig sokkal tompábbnak és íztelenebbnek érezheted az ételeket, mint azelőtt. Ha pedig mindez még nem lenne elég, kellemetlen mellék- és utóízek is előfordulhatnak.

Pedig milyen jó lenne ugyanúgy élvezni a strandon a kedvenc lángosod vagy fagyid, ugyanolyan örömmel elmenni egy közös vacsorára a barátaiddal, vagy újra élvezni egy finom ebédet, nem igaz? Megéri mindezt eldobni egy káros szenvedély miatt? Nem hinnénk… Ha érdekel a legjobb megoldás, mindenképp olvass tovább!!

Hevítőrudak - Az ízélmények megmentői

3 nappal a hagyományos cigi lerakása után szépen kiürül a nikotin a szervezetedből és újra megnyílik előtted az ízek kapuja. Azonban továbbra sem szabad rágyújtanod, mert kezdődhet elölről az íztelen tortúra. Ha már a leszokás első lépcsőfokán állsz és beszereztél egy Iqos-t, még a neheze hátra van: a tökéletes termék megtalálása. A Heets termékek ugyanúgy tartalmaznak nikotint, mint a hagyományos cigaretták, így nem ez a megoldás.

A nikotinmentes hevítőrudak használatával viszont nem lesz problémád. Már ki is választottad webshopunkban a megfelelő hevítőrudakat? Gratulálunk, megmentetted az ízérzékelésed!

 

Ha még csak gondolkozol rajta, most segítünk honnan választhatsz!

ANITA nikotinmentes hevítőrudak

HEALCIER nikotinmentes hevítőrudak

TQS nikotinmentes hevítőrudak

DARLINGS nikotinmentes hevítőrudak

 

Ha nagyon bizonytalan vagy, csomagjaink közül is választhatsz! Több márkát próbálhatsz ki egyszerre, gazdaságosabb kiszerelésben - és természetesen nikotimentesen!

Mentolos varázs csomag

Trópusi csomag

Áfonyás álom csomag

Mentolos hűsítés csomag

Kávés ébresztés csomag

Original csomag

 

Sőt, még mindig halmozhatjuk az élvezeteket! Ha ez a rengeteg íz nem lenne elég, Mr. Blast aromagolyók közül is válogathatsz és kedvedre kombinálhatod őket! Előző cikkünkben bővebben olvashatsz róluk, ráadásul hasznos Nilx Tippeket is feljegyezhetsz magadnak!

 

Szerezd be most nikotinmentes hevítőrúdjaink egyikét, és élvezd újra az intenzív, élénk