TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Mosolyogj újra magabiztosan!

2022.06.27 13:29
Mosolyogj újra magabiztosan!

Jó hangulat, szuper társaság és te takargatod a szád nevetés közben, az elszíneződött fogaid miatt? Nem sok kellemetlenebb dolog van ennél! Elgondolkodtál már azon, ez mitől is lehet?

Fehér fogak = magabiztosság

Egy felfutott harisnya elég kiábrándító egy csinos ruhát viselő hölgy esetében, mint ahogy egy lyukas nadrág sem éppen bizalom gerjesztő látvány egy jól öltözött úriember szettjében (persze nem a divatban lévő mindenhol szakadt holmikra gondolok)  és a fogakra ugyanez igaz! Egy elszíneződött sárgás fog ápolatlanságot tükröz és önbizalomromboló is! 

Kellemes nyári estén barátokkal iszogatva régi emlékeket, élményeket és sztorikat felelevenítve, mikor az ember egy jóízűt nevetne egy kedves ismerőse cuki poénján, ahelyett inkább csak mosolyra húzza a száját vagy a kezével takarja sárgás fogait és valljuk be ez roppant kellemetlen tud lenni!

A reklámokban és a tévéképernyőn, az instán ránk mosolygó fehér fogak ezerszer ápoltabb és magabiztosabb külsőt sugároznak! 

Mit tehetünk a fogfehérítésen kívül?

Mondjuk például váltsunk nikotinmentes hevítőrudakra a hagyományos dohányzás helyett! Mert ugye köztudott, hogy a fogaink színére elég sok minden hatással van, többek között a dohányzás is! A nikotin és a kátrány barna lerakódást hagy maga után a fogakon, mely lepedék és fogkő lerakódáshoz vezet, ezek károsítják a fogínyt, mely ínybetegséghez és fogvesztéshez vezethet. Ezért is nagyon fontos a rendszeres és alapos szájápolás, fogmosás is. A dohányfüst nagy része mérgező és felszívódik a száj nyálkahártyáján keresztül, ezáltal csökken a szájüreg védekező rendszerének hatékonysága, amely többek között felgyorsítja a fogkőképződést, ami elszíneződött fogakhoz vezethet. De mi van akkor, ha dohányzol és erről a szenvedélyedről nem szeretnél lemondani?! Akkor a nikotinmentes hevítőrúd a megoldás, hogy ismét magabiztosan mosolyoghass! Ez egy olyan termék, amely gyógynövényeket tartalmaz különböző összetételben. Például zöld teát, mentát… 

Fontos megemlíteni, hogy nem tartalmaz dohányt, így egy egészségesebb alternatívája a dohányzásnak. A hevítőkészülék csak felmelegíti a  hevítőrúdban lévő anyagot, így nem szabadulnak fel égéstermékek például nikotin, mely a fogak elszíneződéséért is felelős lehet. Mindemellett viszlát cigi szagú ruha, haj és elszíneződött sárgás ujj! 

 

Visszakapod az önbizalmad, a gyönyörű magabiztos mosolyod és a cigizés okozta élvezetről sem kell lemondanod! 

 

Keresd fel a Nilx oldalát és válogass a rengeteg féle ízválaszték közül!