Szűrés

Ár
1 350 Ft - 1 691 Ft
Íz
Termék státusza

TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

MOLIX hevítőrúd

A Molix hevítőrúd kiváló alternatíva lehet azoknak, akik szeretnének megszabadulni a hagyományos cigaretta számtalan káros hatásától, azonban a dohányzás rituáléjáról és a nikotinról nem mondanának le.

A Molix a Heets termékekkel ellentétben nem tartalmaz dohányt, és a nikotin sem a hagyományos formában található meg benne. A nikotinos Molix hevítőrudak úgynevezett nikotinsót tartalmaznak, a Genmist termékekhez hasonlóan. A nikotint egy különleges eljárással vonják ki a tiszta dohánylevélből, majd ebből hozzák létre a nikotinsót, amely a hagyományos nikotinnál jóval lágyabb, és kevésbé káros, mint a hagyományos nikotin. Egy Molix hevítőrúd 2 mg nikotinsót tartalmaz.

Dohány nélkül nikotinnal; lehetséges lenne?

Igen! Ismerd meg MOLIX márkát; a nikotinos növényi hevítőrúdak nagyszerű képviselőjét!
Ha eldöntötted, hogy szeretnéd a dohányzást egy kevésbé káros, ártalmas szokással felváltani, de még nem tudsz lemondani a nikotinról, akkor a MOLIX nikotinos hevítőrúd az, amit neked találtak ki! Klasszikus vagy éppen különleges ízvilág a mai kor kifinomult technológiájával, hogy ne kelljen lemondanod a dohányzás nyújtotta napi rituálédról, a mozdulatról vagy a nikotinról! Többek között ezt biztosítja számodra egy-egy MOLIX nikotinos hevítőrúd.

Mit nyújt számodra a dohányzás egészségesebb alternatívája, a MOLIX hevítőrúd?

Webshopunkban található MOLIX nikotinos hevítőrúdjaink mindegyikéről elmondható, hogy nem tartalmaznak dohányt, kátrányt és nincs szükség a cigaretta meggyújtására sem – így a hevítésen alapuló technológia mellett (heat-not-burn) nincsenek szagok vagy füst. Elbúcsúzhatsz a kellemetlen lehelettől, sárguló fogaktól, körmöktől vagy épp falaktól, ruháktól. Nem lesz hatással rád a hagyományos dohánytermékek égése (mely elérheti az akár 900 Celsius fokot) közben keletkező 4000 vegyület, melyekből több, mint 40 rákkeltő hatású. Ezekkel szemben kapsz egy tökéletes dohányzási alternatívát, amely a meggyújtást leszámítva biztosítja számodra a dohányzás adta élményt és nikotint egy különleges eljárással kinyert nikotinsó formájában. Ez lényegesen lágyabb nikotintartalmat jelent, mint a hagyományos dohánytermékek esetén és így a torkot sem irritálja. Mindezek mellett könnyen belátható, hogy a MOLIX tealevél alapú nikotinos hevítőrúdak kiváló lehetőséget adnak a dohányzás helyettesítésére vagy alternatívaként a leszokásban, mint következő lépés.

A MOLIX hevítőrúd gyártói célul tűzték ki, hogy termékeiken keresztül mindenkinek segíthessenek, aki leszokna a hagyományos dohányzásról. Fontos megjegyezni, hogy leggyakrabban a nikotin okozta függőség mellett a szokás folyamatáról – a rituáléról is le kell mondanunk, ami igencsak megnehezíti a dolgunkat. Éppen ezért a MOLIX kiváló alternatívája lehet a Heets termékeknek, hiszen nincsen benne dohány és a sóvárgást okozó nikotint lágyabb formában, 2% nikotinsó-ként tartalmazza. Éppen ezért is könnyen elérhető webshopunkban online rendelhető formában. HEETS termékeket kizárólag nemzeti dohányboltokban találhatsz.

Jó, de akkor miből készül, ha nem dohányból? Legfőbb összetevője a különböző növényekből előállított tea por, fontos szerepet töltenek be az ízesítésnek megfelelő aromák, víz és természetesen a nikotinsó. Összefoglalva egy rövid lista a MOLIX nikotinos hevítőrúd összetevői különböző ízekben:

 • 55% - tea por
 • 15% - Glicerin (a gőzképződéshez)
 • 10% - Cellulóz
 • 10% - Propilén-glikol (állagjavító)
 • 6-8% - víz (az egyes termékeknél változó az arány)
 • mentol (a különböző ízekben)
 • gyümölcs kivonatok (az egyes termékeknek megfelelő ízekben)
 • Nikotinsó

És készen is volnánk a MOLIX hevítőrúdak összefoglaló leírásával, azért ritkán látni ilyen rövid összetevő listát, nem igaz? És az érdekelne, hogy milyen ízekben érheted el a MOLIX gyógynövényes hevítőrúdjait?

 • original – igazi, hamisítatlan dohány íz, biztosítja a dohányzás autentikus élményét
 • latte íz – kávérajongóknak kötelező
 • áfonya íz – az egyik legnépszerűbb gyümölcsös aroma, különleges, fanyar élmények kedvelőinek
 • mentol íz – az örök aduász, frissítő, de nem mindent elöntő mentolosság

 

MOLIX gyógynövényes hevítőrúd nikotinnal - ORIGINAL Ízű

MOLIX gyógynövényes hevítőrúd nikotinnal - ÁFONYA Ízű

MOLIX gyógynövényes hevítőrúd nikotinnal -
LATTE Ízű

MOLIX gyógynövényes hevítőrúd nikotinnal - MENTOL Ízű

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Víz - 8%

Víz - 7%

Víz - 6%

Víz - 7%

Görögszéna mag kivonat - 2%

Borsmentaolaj - 1%

Borsmentaolaj - 1%

Borsmentaolaj - 1%

Nikotinsó - 2%

Mentol - 1%

Mentol - 1%

Mentol - 1%

 

Áfonyabogyó kivonat - 1%

Kávé Tinktúra - 1%

Mentalevél - 1%

 

Nikotinsó - 2%

Kávéolaj - 1%

Nikotinsó - 2%

 

 

Nikotinsó - 2%

 

 

A MOLIX nikotinos hevítőrúd használata

A heat-not-burn technológia (hevít, nem éget) előnyeit élvezve, nem kell meggyújtanod a hevítőrúdakat, sőt mi több, nem is szabad. Használatukhoz szükséged lesz egy speciális hevítő készülékre, amely mindössze néhány másodperc alatt felhevíti a töltetet a megfelelő hőmérsékletre; körül-belül 350 Celsius fokra, majd akár 5-6 percen keresztül szolgáltatja a dohányzás alternatívájának különleges élvezetét. Ezek a hevítőkészülékek manapság számtalan helyen elérhetőek, mind bolti, mind online forgalomban - Magyarországon is több népszerű márka képviseli magát, de érdemes tudnod, hogy a MOLIX nikotinos hevítőrúdjai a Magyarországon kapható legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilisek.

Fontos, hogy a különböző növényi hevítőrúdakat a hevítőkészülékednek megfelelően kezeld, azokat a hevítőkészülék ismertetőjében leírtaknak megfelelően helyezd be és aszerint is távolítsd el a használt rúdat, és hevítőd élettartamának meghosszabbítása érdekében annak megfelelően is tisztítsd.

 

 

Gyártói leírás
MOLIX gyógynövényes hevítőrúd nikotinnal
Gyártó: SHENZHEN FIRST UNION TECHNOLOGY CO.,LTD.- KÍNA
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz. LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz. Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ. NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG! CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK