TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Minőségi hevítőrudak a Nilx kínálatából

2021.09.02 12:38
Minőségi hevítőrudak a Nilx kínálatából

Ha azok közé tartozol, akik számára a saját és szeretteik egészsége a legfontosabb, de közben nem akarnak lemondani az élvezetekről, a legjobb helyen jársz! Most már nem kell bűntudatot érezned, ha a szenvedélyednek hódolsz. A Nilx küldetése, hogy az egészséges alternatívák mellett új élményeket is nyújtson. Ráadásul rengeteg minőségi megoldást sorakoztatunk fel egy helyen! Mutatjuk a kínálatot!

ANITA hevítőrúd - Teljesen természetes és növényi élvezetek

A Heets termékekkel ellentétben az Anita hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt, így dohányterméknek sem minősülnek. Sőt a hagyományos cigaretta egyik legkárosabb összetevőjét, a nikotint sem tartalmazza. Tehát nikotinmentes, dohánymentes, kátránymentes ráadásul csak növényi összetevőket tartalmaz. Legfőbb alapanyaga a tea por, mely kellemes dohány ízre emlékeztet, így a régi ízek és szokások rabjainak is tökéletes megoldás. Az Anita hevítőrudak 5 féle ízben sorakoznak virtuális polcainkon:

 

HEALCIER hevítőrúd - A kellemes aromákért

A leszokást fontolgatod, de nem mondanál le a dohányzás rituáléjáról? A Healcier hevítőrudak segíthetnek! A dohány- és nikotinmentes alternatíva rengeteg ízben elérhető. A fanyar áfonya, frissítő citrus és édes mangó ízek csak rád várnak! A mentolrajongók pedig most különösen örülhetnek, ugyanis különböző erősségű mentolos ízeket találhatnak:

GENMIST hevítőrúd - A valódi egyéniségeknek

A Genmist hevítőrudakkal Te lehetsz a falkavezér! A nikotinsóval készült termékek egy egészen új szintre emelik a dohányzást. Csupán 2% nikotint tartalmaznak, így kielégítik a nikotin utáni sóvárgást, de sokkal egészségesebbek, mint a hagyományos cigaretták, hiszen füst-, kátrány és dohánymentesek. Az egészségesebb dohányzás most a legkellemesebb ízekkel párosul:

 

TQS hevítőrúd - A leszokás első lépése

A TQS elnevezés maga “Ideje leszokni a dohányzásról, hogy egészségesebb életet élhessünk”. Ilyen mottó után nehezen kérdőjelezhetnénk meg a minőséget. Kipróbálás után azonban meg is bizonyosodhatsz: a TQS hevítőrudaknak nincs vetélytársa. Egy előző cikkünkben részletesebben olvashatsz a TQS hevítőrudak tökéletességéről.

 

DARLINGS hevítőrúd - Prémium ízek, extra élmény

A Darling hevítőrudak az egészségesebb dohányzás élménye mellett az ízeket sem hanyagolják el! A növényi esszencián alapuló, speciálisan kifejlesztett, extrakciós technológiájával kápráztatja el a használóit.

LAVIE hevítőrúd - Ha színt vinnél a szürke hétköznapokba

Legújabb termékcsaládunk egyike a Lavie hevítőrudak, melyek már most hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ez nem is csoda: a színvonalasabb és egészségesebb megoldás kínálása mellett a kellemes ízekkel és egyedi pattintós kivitelezésükkel mindenkit elvarázsolnak.

 

A Nilx weboldalán megtalálható hevítőrudak heat-not-burn technológiával működnek és a Magyarországon beszerezhető legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilisek. Nézz szét a hevítőrúd-rengetegben és válaszd ki a legjobb ízeket!