TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Milyen dohányhevítő készülékek érhetőek el Magyarországon?

2021.10.12 08:56
Milyen dohányhevítő készülékek érhetőek el Magyarországon?

Belekóstolnál egy új életformába? Ha már elgondolkodtál a változáson, ráléptél egy hosszú, kanyargós, de mégis élményekkel teli ösvényre. Ahhoz, hogy el is indulj rajta, egy hevítő készülék beszerzése az első lépés! Kíváncsi vagy, hogy Magyarországon milyen dohányhevítő készülékekhez juthatsz hozzá? Olvass tovább, és tudj meg többet!

 

Tedd meg az első lépést!

Egészségesebb alternatívát keresel fantasztikus ízekkel és mindig megújuló kínálattal? A legjobb helyen jársz! Ha már végig lapoztad webshopunkat, biztosan megakadt a szemed egy-egy ízesítésen vagy aromacsomagon. Már a kosaradba is bepakoltál? Remek, de még szükséged lesz egy apróságra! A hevítőrudak használatához be kell szerezned egy hevítőkészüléket. Ezek a heat-not-burn technológiával működő eszközök a dohányzás egy újabb, egészségesebb magaslatára repítenek. Mivel nincs égés, így az azzal járó káros anyagok sem juthatnak a szervezetbe, sőt a passzív dohányzás ártalmaitól is megóvod a környezeted. Egy-egy hevítőrúd termékcsalád általában más hevítő készülékkel kompatibilis, így figyelned kell a kiválasztott termék márkájára. Ha már leraktad a voksod, nincs más dolgod mint készüléket vásárolni. De milyen fajták közül választhatsz és honnan szerezheted be? Segítünk!

Magyarországon kapható hevítőkészülékek - Mennyi az annyi?

Szerencsére a Magyarországon kapható hevítő készülékek egész nagy számban sorakoznak, van miből válogatni. Természetesen nem utolsó szempont vásárlásnál a kiválasztott termék ára sem. A következőkben az itthon forgalmazott legnépszerűbb hevítő készülék márkák mellett azt is megtudhatod, hogy milyen áron szerezheted be őket!

 

IQOS

Az egyik legkedveltebb hevítőkészülék márkanév hazánkban.  Egyszerű használat füstmentesen és szabadon. A maximum 350-400°C-os hevítéssel egy egészségesebb módon élheted át a dohányzás élményét. Az IQOS eszközökhöz 20.000 Ft-tól juthatsz hozzá.

 

Glo

 A Glo készülékek egy fokkal alacsonyabb hőfokon hevítenek, 240°C-ig melegítenek. A név 2016-ban robbant be a köztudatba, és bár Magyarországon csak később lett elérhető, hazánkban töretlen népszerűségnek örvend. Már akár 6.000 Ft-tól is beszerezheted. – Hevítőrudakkal sajnos nem kompatibilis.

Uwoo

Az Uwoo hevítők 19.900 Ft-tól érhetőek el, több plusszal rendelkeznek mint gondolnád! Egyetlen töltéssel akár 40 szálat is elszívhatsz, valamint állítható hevítési fokkal rendelkeznek.

Coolplay

A kis mérettel nagy teljesítmény párosul. Egy feltöltéssel akár 15 hevítőrúd iselszívhat, kényelmes, kézreálló formával rendelkeznek. A Coolplay dohányhevítőket 18.000 Ft-tól szerezheted be.

 

HiTaste

A HiTaste készülékek egy töltéssel 12 töltet elszívására elegendőek, könnyen és egyszerűen tárolhatóak, ráadásul automatikus tisztítással rendelkeznek. 20.000 Ft-tól érheted el őket.

 

Találd meg hű társad a Nemzeti Dohányboltok egyikében, vagy online webshopokban! Ne felejtsd el készüléked rendszeres karbantartását, és a hozzá tartozó hevítőrudak kiválasztását sem! Az ízekről a Nilx gondoskodik!