TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Mentolimádóknak - A legerősebb NILX hevítőrudak

2022.10.18 09:26
Mentolimádóknak - A legerősebb NILX hevítőrudak

Már kedveztünk a gyümölcsös aromák szerelmeseinek, a hagyományos ízek rajongóinak, az extrém kombinációk bálványozóinak, de egy hatalmas tábor tagjai még nem kaptak elég figyelmet… Eddig! Most jött el az üde ragyogás, a hűvös pezsgés, a menta abszolút királyai és királynői ideje! Ismerd meg a NILX legütősebb mentolos hevítőrúd ízeit és élvezd a frissességet a legzordabb időben is!

Cool hevítőrudak - Mentolos ízek, amiktől eldobod az agyad

Minden álmod, hogy megtaláld a tökéletes mentol ízt nikotinmentes hevítőrúd kivitelben? A legjobb helyen jársz!

  • A Darling mentolos nikotinmentes hevítőrúd tiszta menta-kivonata azonnal magával ragad és meghódít, nem hagy menekülési útvonalat… Bár nincs is olyan, aki menekülne a szuper ízek elől.
  • A Lavie sem marad ki a nikotinmentes mentolos élményekből! Elképesztően tiszta menta aromája egy szempillantás alatt megnyer majd.

Akik nem tudnak lemondani a nikotinos hevítőrudak élvezeteiről, ne aggódjanak, számukra is csábító mentolos ízeket hoztunk!

  • A Molix mentol ízű nikotinos hevítőrúd egy szippantás után a hatalmába kerít! A nikotinsóval készült mentolos hevítőrúd friss, hűsítő ízének köszönheti a varázsát, azonnal felfrissít.
  • A Genmist is nikotinos mentollal hódít! Egy olyan varázslatos világba repít el, ahol a metol friss, felszabadító aromája a hevítőrudak rituáléjával fonódik össze. Igazi egyéniségeknek ajánljuk!

Extrázd meg a mentolos robbanást!

A Mr. Blast aromagolyók sorai között bizony megbújik egy valódi király. A Mr. Blast mentol golyókkal pattanásig feszítheted az élvezeteket. Kombináld vele a mentolos hevítőrudakat, hidd el, felejthetetlen élményben lesz részed!

Csomagban jobban megéri!

Ha nem tudsz betelni az üde pezsgéssel, Mentolos hűsítés csomagunk Neked lett kitalálva! Pár szippantás a nikotinmentes borsmenta felszabadító aromájából és máris szebb lesz a napod. Ebben a csomagunkban a Healcier mentolos kiválóságait kóstolhatod végig:

 

Mentolos varázs csomag az igazi nikotinmentes felfedezőknek! Engedd, hogy elvarázsoljon a mentolos mámor, hagyd, hogy átjárjon a frissesség! Mutatjuk a csomagot, amivel garantáltan feltöltődhetsz: