TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Lavie hevítőrúd, a dohányzás következő szintje

2021.09.02 12:57
Lavie hevítőrúd, a dohányzás következő szintje

Ha már eleged van a füstből és rosszul vagy a kellemetlen cigaretta szagtól, pont jó helyen jársz! Nem kell a napi szeánszot megvonni magadtól, csak lecserélni egy egészségesebb és élvezhetőbb alternatívára. Hogy ez hogyan lehetséges? Mutatjuk!

Miért pont a Lavie hevítőrudak?

Feldobnád a szürke cigiszüneteket? Kizökkennél a mókuskerékből? Egy hihetetlen újdonság lesz a megoldás! A hagyományos dohányzás színvonalasabb és egészségesebb alternatívája már nálunk is elérhető! A Lavie hevítőpálcák minőségi kikapcsolódást biztosítanak.

A gondosan válogatott tealevelek és az első osztályú összetevők egyvelegeként nyújtanak innovatív megoldást. A dohányzást most egy dohánymentes és kátránymentes formában tapasztalhatod meg. A heat-not-burn technológiának köszönhetően nincs füstjük, ezért nem keletkezik káros égéstermék sem, örökre búcsút inthetsz a kellemetlen leheletnek. Ráadásul a Heets termékekkel ellentétben nikotinmentesek is. Nincs függőséget okozó anyag, tehát a Lavie termékeket nem azért használod mert a kínzó elvonási tünetekkel nem tudsz megküzdeni… Hanem azért mert tényleg jók!

A Magyarországon elérhető legtöbb dohányhevítő készülékkel kompatibilis, így ha az iBuddy vagy az IQOS táborát erősíted sem kell aggódnod.

 Ez mind szép és jó, de mitől lesz élvezhetőbb és felejthetetlen a cigiszünet? A titok az ízekben rejlik!

Lavie hevítőrúd ízek - Mindig van hova fokozni!

6 különböző ízvilág, 6 különböző élmény. A növényi aromák és összetevők által megalkotott hevítőrúd klasszikus és pattintós formában is elérhető. Egy pattintás és már élvezheted is az ízorkánt.

 

LAVIE Mentolos íz, a felfrissülésre vágyóknak

LAVIE Sárgadinnye íz, az egyedi és édes aromák kedvelőinek

LAVIE Áfonya íz pattintós kivitelben, a kicsit fanyar gyümölcsös élményért

LAVIE Őszibarack íz pattintós kivitelben, hogy élvezd az őszi esős napokat

LAVIE Narancs íz, az üde gyümölcsökről álmodozóknak

LAVIE Narancs íz pattintós kivitelben, az extra frissítésért

 

Látogass el webshopunkba és merülj el a fantasztikus hevítőrudak áradatában!