TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Szeretnél formába lendülni? - A Nilx segít, hogy könnyebb legyen a futás!

2022.04.28 14:20
Szeretnél formába lendülni? - A Nilx segít, hogy könnyebb legyen a futás!

Végre itt az igazi, hamisítatlan tavasz, a reggeli madárcsicsergés közepette virágillatba burkolózva újra elindulhatsz a sportpályára átmozgatni magad… Na de sajnos nem minden ilyen mesébe illő, nem igaz? Aktív dohányosként az emeletre is lihegve, köhögve lépcsőzöl fel és utána hosszú percekig kell kiheverned ezt a feladatot? Úgy érzed az állóképességed már nem a régi? A maratoni táv már szó szerint füstbe ment terv, hiszen a hagyományos dohányzásnak “hála” a busz után sem futsz már. Ne aggódj, segítünk! Olvasd el cikkünket és lendülj úja kirobbanó formába a NILX és a nikotinmentes hevítőrudak segítségével!

A dohányzás hatása a futásra

Mielőtt azonban elárulnánk a megoldást, merüljünk el egy kicsit jobban abban, hogy mégis milyen hatással jár a hagyományos dohányzás a futóteljesítményedre, hogy legközelebb még csak eszedbe se jusson a gyújtó és a cigi! 

A dohányzás kevesebb energiát és rosszabb állóképességet eredményez, tehát hiába étkezel egészségesen, alszol eleget és aktív vagy, a hagyományos dohányzás ténye mindig egy fekete folt lesz a mindennapjaidban. A cigiben lévő szén-monoxid csökkenti a vér oxigénszintjét, így nem csoda, ha már a sportpályára érkezéskor elfáradsz. Ha dohányzol, futás közben nehezebben kapsz levegőt, hihetetlenül gyorsan kimerülsz, így élvezhetetlen lesz a mozgás. A felfrissítés helyett a futás rossz élmény lesz, kudarcként foghatod fel, ami a másnapi kedvedre is kihathat.

Az egészséges életmód az elhatározással és a változással kezdődik. Ne félj megtenni az első lépést, válts hevítőrúdra!

Szokj le futással és nikotinos hevítőrudakkal!

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a leszokás nem könnyű feladat, sőt… Igenis embert próbáló küzdelem lehet. Éppen ezért ajánljuk a legjobb megoldást, amely nagyban hozzásegíthet a sikeres leszokáshoz! A nikotinmnetes hevítőrudak elindíthatnak a helyes úton a leszokás nagy útvesztőjében, lépésről-lépésre haladhatsz egy egészségesebb élet felé. Nikotinmentes hevítőrúd kínálatunk a legjobb és legfinomabb alternatívákat nyújtja azoknak, akik nikotin nélkül, füstmentesen, kátránymentesen és a hagyományos dohányzás ártalmait hátrahagyva szeretnének formába lendülni.

Még egy tippet tartogatunk számodra a sikeres leszokáshoz! Nem is gondolnád, de a futás tulajdonképpen “nikotintapaszként” funkcionál. Csökkenti a sóvárgást, felfrissít és természetes úton szabadít fel endorfint, így tökéletesen helyettesíti a kielégítő érzetet, amit eddig a nikotin adott. Eltereli a gondolataidat, kiszellőztetheted a fejedet a negatív gondolatoktól és a füsttől is, rengeteget segít az elvonási tünetek és a stressz legyőzésében. Ráadásul felgyorsítja a javulási folyamatokat, amiket a hagyományos cigi lerakása után tapasztalhatsz!

Ezek a hevítőrúd ízek extra energiát adnakA NILX nikotinmentes hevítőrúd kínálatában még több fantasztikus ízt találsz, amik felpezsdíthetnek testmozgás közben! Futócipőt fel, élvezd újra a szabadságot!