TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Legyél a magad ura! - Mondj nemet a nikotinra hevítőrudakkal

2023.01.31 13:42
Legyél a magad ura! - Mondj nemet a nikotinra hevítőrudakkal

Már most megszegted az újévi fogadalmadat, mert nem tudsz ellenállni a cigaretta csábításának? Szeretnél örökre kiszabadulni a nikotin börtönéből és végre élveznéd a tökéletes, füst-, kátrány- és nikotinmentes világot? Mutasd meg, hogy mire vagy képes! Tedd meg az első, valóban hasznos lépést a leszokás felé! A nikotinmentes hevítőrudakkal fokozatosan, lépésről lépésre hagyhatod el a legkárosabb szokásodat. Repülj el a nikotinmentes valóságba és törj a felszínre!

Itt az ideje, hogy búcsút ints a nikotin félelmetes szörnyetegének!

A világ nikotinmentes, függőségek nélküli oldala most még távolinak tűnhet. A már rögtön ébredés után jelentkező elvonási tünetek rányomják a bélyegüket a napodra és úgy érzed, muszáj vagy egy szállal indítani a reggelt. Úgy érzed, nincs más választásod… Pedig igenis van, csak a kellő elhatározás és egy tuti módszer hiányzik! Ha most, ebben a pillanatban motiváltnak érzed magad, képesnek érzed magad letenni a cigit, itt a remek alkalom, hogy cselekedj! Nem holnap, nem jövő héten, már most el kell kezdened, hiszen rengeteget tehetsz az egészségedért.

A nikotinfüggőséged mellett van még valami, ami nem hagy nyugodni: a megszokás hatalma. Félsz, hogy hiányoznának a cigiszünetek, a kávé melletti slukkok, maga a rituálé elhagyása lenne fájdalmas. Ahhoz, hogy szakaszosan, apró lépésenként tudd leépíteni ezt a szokást, a nikotinmentes hevítőrudak nagy segítségedre lehetnek! A nikotin nélküli termékekkel tovább élvezheted a cigarettázás élményét, de egy egészségesebb alternatívát tudhatsz a kezedben. 

Nem utolsó sorban az ízek terén is új tapasztalatokat szerezhetsz, a NILX polcain szuper nikotinmentes aromákra lelhetsz. 

Nikotinmentes hevítőrudak a NILX kínálatából

Nikotinmentes termékeink palettája hatalmas, az Anita, a TQS, a Healcier, a Darlings, a Lavie és a Genmist márkák is a segítségedre sietnek. A különböző márkák ízorkánjai seperhetnek végig virtuális bevásárlókosaradon: a kávé és citrusos aromák mellett különleges gyümölcsös és mentolos ízek várnak Rád.

 

Mondj nemet most a nikotinra, válts egy modernebb, egészségesebb megoldásra!