Szűrés

Íz
Mentol tartalom
Termék státusza

TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

LAVIE hevítőrúd

Színt vinnél a szürke hétköznapokba? Kizökkennél a mókuskerékből? Van megoldás! A Lavie hevítőrudak a dohányzás színvonalasabb és egészségesebb alternatívái.

A nikotinmentes és dohánymentes Lavie hevítőrudak a dohányzás új élményét hozzák majd el neked. Fő összetevőjuk a tealevél, melynek hevítésével hűen imitálhatjuk a cigarettázást. A rituáléd megmarad, de egy sokkal jobb megoldást nyújtunk számodra! Nincs többé kellemetlen szagú lehelet, búcsút inthetsz a büdös füstszagnak, ráadásul nem függsz majd többé a nikotintól sem. A környezeted is megóvhatod a passzív dohányzás ártalmas hatásaitól. A Lavie hevítőrudak kellemes aromákat és füstmentes dohányzást nyújtanak, így bűntudat nélkül hódolhatsz szenvedélyednek. Ezek a hevítőpálcák a legtöbb hevítőkészülékkel használhatóak.

A titkuk az elpattintható aromagolyós kivitelezésben rejlik. Ha feldobnád a cigarettázás rituáléját, felfrissülnél, valami újra és izgalmasra vágysz a kifinomult és ínycsiklandozó ízek nagy szerelmese leszel. Sárgadinnyés, áfonyás, őszibarackos, narancsos és mentolos ízek közül válogathatsz. Nem jöttek be az ízesített hevítőrudak? Ne aggódj, klasszikus füstös ízben is elérhetőek!

Gondolj magadra és a környezetedre! Válaszd az egészségesebb és kellemesebb alternatívát, emeld a dohányzás élményét egy új szintre!