TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Kávé és a cigi kapcsolata - a kávé ízű hevítőrudakkal egészségesebb módon élvezheted a reggeleket

2022.05.16 14:08
Kávé és a cigi kapcsolata - a kávé ízű hevítőrudakkal egészségesebb módon élvezheted a reggeleket

Az egyik dolog, amit oly sokan élveznek a reggelek során, az az első cigaretta egy forró csésze kávé mellett. Kávé az egyik kézben, cigaretta a másikban. Ugye sokunknak ismerős helyzet? Enélkül nem tudjuk elképzelni a reggeleket. Nyűgösek vagyunk, munkába kellene indulni, de az igazi felébredést a kávé-cigi kombinációja hozza. Nem csoda, hisz a koffein és a nikotin között erős kapcsolat van, mely egyaránt olyan anyagokat tartalmaz, amitől átmenetileg ébernek érezzük magunkat.

Kikapcsolódás 

A tavasz beköszöntével talán még inkább vágyunk erre a fajta “kikapcsolódásra”. Csicseregnek a madarak, a nap már elkezdte felszárítani a hajnali harmat cseppeket. Úgy érzed ennél már nem is indulhatna tökéletesebben a reggel. Munkatársakkal, haverokkal a “kávé-cigi” szünet alatt vitatjátok meg a világ nagy dolgait. A rendszeres rituálé egyfajta társasági vagy éppen magányos “kikapcsolódássá” nőtte ki magát világszerte. 

De vajon jó ötlet a “kávé-cigi” páros? 

Tény, hogy a kávé és a dohányzás együttes alkalmazása, nem éppen a legjobb választás, hiszen a szívre gyakorolt hatásuk magas kockázatot rejt magában. 

Nézzük a jó oldalát! A kávé tele van jótékony hatásokkal, energiát kölcsönöz, és csodálatos az illata, így nem is olyan meglepő, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy “elszívhatja-e”. 

Ha szükséged van a megszokott rituálédra és koffein adagra, de szeretnél egészségesebb életmódot folytatni, van megoldás.

Kávé ízű nokotinmentes hevítőrúd használatával nem kell lemondanod a reggeli kávék zamatáról, hiszen a pörkölt különlegességek egyedülálló ízvilága köszön vissza. Kiváló választás lehet a kávé szerelmeseinek. A rúd melegítése során olyan érzés kerít hatalmába, mintha egy csésze kávét tartanál az egyik kezedben, a másikban pedig egy enyhén égő cigarettát. 

Ugye milyen hangulatos? 

Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor a kávé ízű nikotinmentes hevítőrúd használatával nem tudsz mellélőni. Egyszerre hódolhatsz mindkét szenvedélyednek, káros anyagok használata nélkül. 

Ez csak természetes! 

Sokszor előfordul, hogy egy családi vagy baráti összejövetel során ketté oszlik a társaság, hiszen a jóérzésű dohányosok tisztában vannak szenvedélyük környezetre gyakorolt hatásával. A kellemetlen dohányfüst és a passzív dohányzás mind negatív hatással vannak nem dohányzó embertársainkra. A nikotinmetes hevítőrudak azonban csupa természetes anyagokból készülnek, különféle ízesítésekben, így bátran előveheted akár nagyobb társaságban is.

Webshopunk széles kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelő ízt. Legyen fontos a saját egészséged, lemondások nélkül!