TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Karácsony a NILX webshopján - Ezek az ízek meghozzák az ünnepi hangulatodat

2022.11.28 13:49
Karácsony a NILX webshopján - Ezek az ízek meghozzák az ünnepi hangulatodat

Advent első vasárnapja után megállíthatatlanul repülünk a karácsony felé. Már nálad is egyfolytában karácsonyi dalok pörögnek, egyre többször gondolsz az ünnepi menüre és az ajándék vásárlásra? Csak nyugi… Előbb engedd át magad a karácsonyi hangulatnak, hogy teljes izgalommal és lelkesedéssel vethesd bele magad a decemberi időszakba. Hevítőkészülék, hevítőrúd és extra aromagolyók a kézbe és törd meg a jeget, melengesd meg a lelkedet! Varázslatos aromák, mesebeli ízek, elbűvölő kombinációk, idilli harmóniák - na de elég a fokozásból, jöjjenek a NILX téli sztártermékei!

Karácsonyi hangulat egy szippantásra

November végén az utcák komor, borongós arcukat mutatják neked. Az ázott, sáros falevelek szomorúan hevernek a előtted, az ősz végét sejtetik. Szürkületkor nekilódulsz a városnak, közben a friss, jéghideg levegő átjárja minden porcikádat. A kopasz fák és a kihalt, unalmas utca látványa Téged is rideggé tesz. Most eszedben sincs a közeledő ünnep, a meghitt családi vacsora és az otthon melege. Idegesen dörzsölöd egymáshoz a tenyeredet, hogy egy kis hőt csiholj magadnak. A benned kialudt parázs azonban úgy érzed, nehezen kap majd újra lángra. A kezedet a zsebedbe helyezvén ismét kis mosolyra húzódik a szád. A hevítőkészüléked és a kedvenc hevítőrudad csak arra várnak, hogy bearanyozzák előtted az utat és a finom ízek megmelengessenek.

Minden esti sétán új aroma párosítással bűvölheted el magad, amikkel duplán felkészülhetsz az ünnepekre!

Varázslatos ízkombók a Mr. Blast aromagolyókkal

A Molix latte és a vajaskeksz aromagolyó harmóniája elhozza Neked az igazi ünnepi ízélményt! Egy selymes latte mellé mi más passzolna jobban, mint egy omlós, mennyei keksz?

A Sunday original tökéletes kiegészítője lehet egy pattintásnyi a narancs. A narancs illatfelhőbe burkolózva visszarepülhetsz a gyerekkorodba, ahol a karácsonyi csomagban mindig lapult pár darab a frissítő gyümölcsből.

A Leme sós bogyó ízorkánját még mindig tudjuk hová fokozni! Szőlőbor aromagolyókkal kimaxolhatod a bogyós gyümölcs hullámokat.

Hidd el, a Lavie narancsos hevítőrudak frissességét a Mr. Blast ice mint aromagolyó tudja a legjobban kiegészíteni.

 

Szeretnél még pár tuti kombót összeállítani, amik kihúznak majd a téli depresszió karmai közül? Dobd fel a napokat NILX hevítőrudakkal, karácsonyozz velünk!