TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Hevítőrúd vs. elektromos cigaretta

2023.02.27 14:50
Hevítőrúd vs. elektromos cigaretta

Szeretnél elköszönni a hagyományos dohányzástól és egy újgenerációs terméket kipróbálni? Az e-cigi és a hevítőrúd között vacillálsz, de nem tudod, hogy mi a különbség közöttük? Most választ kaphatsz a kérdésre, olvass tovább!

Mi a legnagyobb különbség az e-cigi és a hevítőrudak között?

Sokan rávágnák, hogy a dohányzás e két fajtája egy és ugyanaz, azonban ez hatalmas tévedés! Ugyan mindkettő a heat-not-burn technológia elvén alapszik és hevítőkészülékkel működnek, azonban számos különbség van közöttük.

Kezdjük a hevítőrudakkal! A hevítőrudak esetében a nikotinos termékek nikotinsót tartalmaznak, hevítés hatására pedig ez szabadul fel. A készítés során a nikotint egy különleges eljárással vonják ki a tiszta dohánylevélből, majd ebből hozzák létre a nikotinsót, mely a hagyományos nikotinnál sokkal lágyabb, így kevésbé káros. A jellegzetes dohányíz ellenére azonban nem dohányból, hanem fekete tea, zöld tea vagy oolong teából készül. Nikotinos és nikotinmentes kivitelben is kapható. A nikotinmentes hevítőrudak a leszokni vágyóknak az első lépést jelenthetik. Az illúzió megmarad, de a nikotint folyamatosan elhagyhatják.

 

Az e-cigi pedig alapvetően nikotintartalmú folyadékokat tartalmaz, amelyekből hevítés hatására szabadul fel a nikotin. Az íz itt háttérbe szorul, a nikotin bevitelén van a cél. A tömény nikotinos pára belélegzése azonban nem a legjobb módja a cigaretta szeánsz eltöltésének. Nemcsak a nikotinfüggőség miatt káros az egészségre, hanem a liquidek miatt is.   

Miért válaszd a hevítőrudakat?

A hevítőrúd a dohányzás új generációja, ráadásul nem minősül dohányterméknek. Ugyanazt az elégedettséget és élményt nyújtják, mint a hagyományos cigaretták, de kátrány-, füst- és akár nikotinmentesen is átélheted mindezt. Egy olyan innovatív dohányzási formáról beszélünk, amellyel elbúcsúzhatsz a passzív dohányzás hatásaitól,  a kellemetlen füstszagtól és a nikotinfüggőségedtől is.

 

Kiütéssel győzött a hevítőrúd! Kóstold meg a NILX webshopjában a nyertes legjobb ízeit és találd meg az új kedvencedet!