TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Gyakran ismételt kérdések

Mik azok a hevítőrudak?

A hevítőrudak a dohánytermékek alternatívái. Ezek a termékek egy füst-, nikotin- és függőségmentes alternatívát kínálnak.  A termékek használatához egy úgynevezett dohányhevítő készülék beszerzése szükséges. A hevítőrudak egyáltalán nem tartalmaznak dohányt, kátrányt és a nikotin is csak egy választási lehetőség. Az ún. A heat not burn technika segítségével a dohányzás égéstermék nélkül, hevítéssel élvezhető, a hevítés során a rudakból gőzök és aromák szabadulnak fel, amelyek a dohányzás élményét adják vissza.

 

A termékeket hogyan kell használni? Fogtok küldeni a hevítőrudakhoz termékleírást?

Igen, természetesen minden termékünkhöz részletes termékleírás jár, adott termékek esetében több nyelven is. A leírásban található útmutatót minden esetben pontosan be kell tartani.

Az EU-ban be tényleg be vannak tiltva az ízesett dohánytermékek?

A dohánytermékekről szóló 2014/40/EU irányelv 2014. május 19-én lépett hatályba és 2016. május 20. óta alkalmazandó az EU országaiban. Ez az irányelv a dohánytermékek és a kapcsolódó termékek gyártását, kiszerelését és értékesítését szabályozza.

Alkalmazási köre a cigarettákra, a cigarettadohányra, a pipadohányra, a szivarokra, a szivarkákra, a füstmentes dohánytermékekre, az elektromos cigarettákra és a dohányzási célú gyógynövénytermékekre terjed ki. Az irányelv fontos rendelkezése többek között az is, hogy betiltja a jellegzetes ízesítésű cigarettákat és cigarettadohányokat. Termékeink azonban nem dohánytermékek, ezért ez esetben megengedett a különböző ízesítés is. 

 

Az oldalon található hevítőrudak mind eredeti termékek?

 

Igen, természtesen csak eredeti és bontatlan termékeket forgalmazunk. Olyan termékeket nem forgalmazunk, amelynek nem pontosan követhető az eredete.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

 

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay a tranzakciókat folyamatosan figyeli és a nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Költsége: 390 Ft

Előre utalással

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni veletek?

Cégnév / Név:
Internetplaza Kft.
Cím:
2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 61.
Telefon:
+36704376227
E-mail:
hello [kukac] nilx.hu

 

A hevítőrudakat hogyan szállítják házhoz? 

GLS házhozszállítás

mygls_api
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0 Ft 14 989  Ft 1 290 Ft
14 990  Ft - Ingyenes!
A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

GLS csomagpont

mygls_api_dropoffpoints
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0 Ft 14 989  Ft 1 290 Ft
14 990  Ft - Ingyenes!

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.