TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

A nagy összehasonlítás: Genmist vs. Heets

2021.09.29 11:42
A nagy összehasonlítás: Genmist vs. Heets

Górcső alá vettük a két nikotinos hevítőrudat, kérdeztünk, teszteltünk, figyeltünk és most megosztjuk veled a tapasztalatokat, véleményeket.

Genmist vs. Heets - mit tartalmaznak?

A Genmist hevítőrúd nem egy hagyományos dohánytermék! Amellett, hogy - mint minden hevítőrúd- a heat not burn technológián alapul, nem dohány került bele, hanem egy úgynevezett Gen Részecske, amit tealevelekből és más természetesen előforduló növényekből vonnak ki. Élvonalbeli technológiát képviselő gépekben dolgozzák fel, így alkotva stabil részecskéket, amelyek így magukba zárják a nikotint és az aromákat, ízesítéseket. A Genmist hevítőrúdba továbbá nem hagyományos nikotin kerül, hanem 2 mg nikotinsó, ami jóval lágyabb és kevésbé káros, mint az eredeti nikotin.

Ezzel szemben a Heets termékek alapja a valódi dohány, mint a hagyományos cigarettának, és a benne található nikotinnal együtt nem ég, csupán hevül, így nikotint tartalmazó párát bocsát ki.

 

Genmist vs. Heets - A nagy mentol teszt

Az egyik legnépszerűbb kategória a hevítőrudak körében a mentolos ízesítés. A frissítő, hűs mentol további plusz élményt biztosít a dohányzóknak. A Genmist és a Heets kínálatában is megtalálhatóak a mentolos termékek, azonban a velünk megosztott tapasztalatok alapján a “túl mentolos” ízt sem kedvelik a fogyasztók. A Genmist mentol ízű hevítőrúdját éppen ezért úgy alkották meg, hogy olyan frissességet adjon nagyjából, mint egy zöld színű legnépszerűbb márkás rágógumi. (Igen-igen, mindenki tudja, mire gondolunk, de nem adunk ingyen reklámot. :)) A vélemények és a tesztek tükrében, amit végeztünk a vásárlók 93%-a állította azt, hogy a Genmist mentol-foka, pont tökéletes, míg a Heets íze olyan, mintha elsöpörne minden más érzékelést az agyukban. Ha nagyon bírod az erőset, akkor javasoljuk a Healcier erős mentol ízesítésű hevítőrúdját.

 

Genmist vs. Heets - A gyümölcs a befutó?

A Heets termékkínálatában csupán “ízvilágként” hivatkoznak a különböző ízesítésű termékekre, ez nem is véletlen, ugyanis Magyarországon nem szabad ízesített dohányterméket árusítani. (Ezért szuper a hevítőrúd, mert nem minősül dohányterméknek, emiatt tudod webshopról otthonod kényelméből beszerezni.) Múlt hónapban azonban berobbantak a lila, erdei gyümölcsös ízvilágú hevítőrudakkal, ami óriási sikert aratott. Elismerjük, mind a tapasztalatok, mind a vélemények alapján ez egy igazán jól sikerült termék, néhány nap alatt el is kapkodták a dohányboltokban az első készletet.
Azonban ha valódi gyümölcsös ízekre vágysz, a Genmist áfonyás hevítőrúdját ajánljuk, ugyanis ez valóban tartalmazza a savanykásan karakteres, eredeti ízt. A tesztünk alapján ebben az esetben nem született egyértelmű eredmény, a konklúzió az lett, hogy amennyiben csupán enyhe aromára vágysz, válaszd a Heets terméket, viszont ha tényleg érezni szeretnéd az áfonya ízét, a Genmist a nyerő.

 

A kávé és a kényelem mindig győz

A Genmist hevítőrúdja két fontos tényező mellett elhúzott a versenyben: kapható belőle kávé ízesítésű, (cigi+kávé egyben? Tessék!) amire tényleg azt kell, mondjuk, hogy elég nagy húzóerő, hiszen a legtöbb embernek a kávé egyfajta szent ital, ettől ébrednek, ettől működnek, imádják az ízét. A Genmist hevítőrúddal pedig egész nap élvezheted a pörkölt fekete ízét.

A kényelem...nos, ehhez úgy gondoljuk, nem kell már semmit hozzáfűzni, csak próbáld ki, hogy rendeled a hevítőrudat! Nem kell többé dohányboltot keresni, nyitvatartást figyelni, tőlünk házhoz megy a hevítőrúd!