Szűrés

Ár
1 270 Ft - 1 591 Ft
Nikotin tartalom
Íz
Mentol tartalom
Termék státusza

TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

GENMIST hevítőrúd

Engedd meg, hogy bemutassunk egy egészen új dimenziót a nikotinos hevítőrúd kategóriában! ===> Íme az Új Nikotinos Genmist Hevítőrúd!

Ajánljuk Egyéniségeknek, Vagányoknak, Alfáknak és Vezető személyiségeknek! Próbáld ki mentol, áfonya, kávé, original, áfonya, ice mint, vagy light nikotinos Genmist hevítőrúd bármelyikét. A termékeink adott esetben nikotint tartalmaznak, a dohányzás káros hatásait azonban minimalizálják, a hevítés speciális technológiájának köszönhetően. A GENMIST a legújabb technológiákra, innovációkra helyezi a hangsúlyt és törekszik arra, hogy támogassa a dohányzásról történő leszokást.

Gen Részecskék

A hevítéses technológián alapuló dohánytermékekben található hagyományos dohány kiváltására alkottuk meg a Gen Részecskét (Gen Particle), hogy fogyasztóink egy még kellemesebb; új dohányzási élményt ismerhessenek meg.

A Gen Részecskéket tealevelekből és más természetesen előforduló növényekből vonják ki – a nyers alapanyagot technikusaink gondosan válogatják a fellelhető legmagasabb minőségű növényekből. Élvonalbeli technológiát képviselő gépekben dolgozzák fel, így alkotva stabil részecskéket, melyek így magukba zárják a nikotint és az aromákat, ízesítéseket.

A Gen részecskék NEM tartalmaznak dohányt vagy dohányból származó termékeket.

 

Gen Stick

Saját Gen Stick-ünk egy fűtött nem-dohány alapú termék (heated non tobacco product), mely Gen Részecskéket tartalmaz (Gen Particles) a szűrőhegy és az élelmiszeripari minősítésű szilikon mellett, mindez szintén élelmiszeripari minősítésű papírba csomagoltan. A 300°C-ra hevített Gen Részecskék vízgőzt képeznek, mely legfőképp nikotin és emellett különböző ízesítő tartalommal bír. Ezt a vízgőzt a szilikon és a filter még tovább szűri és így végeredményben a szánkban a kellemes, meleg párát érezhetjük csupán.

Ez a termék kompatibilis az IQOS eszközökkel.

 

HasználataA kereskedelemben forgalmazott és elérhető fűtött dohány plug-in eszközökkel kiválóan illeszkedik és megfelelően használható.

 

Csomagolása

GENMIST hevítőrúd