TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Engedd, hogy átjárjon a karneváli hangulat - NILX ízek a farsangi időszakra

2023.01.20 11:32
Engedd, hogy átjárjon a karneváli hangulat - NILX ízek a farsangi időszakra

Minden év januárjában a közelgő farsangi bálok és álarcos mulatságok gondolata tart életben? Az unalmas hétköznapok után most újra kieresztheted a gőzd, ugyanis egy jó hírrel szolgálunk számodra: HIVATALOSAN IS ELSTARTOLT A FARSANGI IDŐSZAK! A jelmez mellett a legfinomabb hevítőrudakat se hagyd otthon!

Ezért imádjuk annyira a farsangi időszakot

Az ünnepek utáni kedvetlenség, a januári szürkeség és unalom után végre újra felveheted a táncos cipődet, kezdetét vette a báli időszak, a farsangi bulik ideje! Álarcban és jelmezben hömpölygő tömeg, varázslatos csillogás, pezsgő hangulat, zene és nevetés - nem hiába várják legbohókásabb ünnepünket oly sokan. Végre kibújhatsz a csigaházadból, kirúghatsz a hámból és méltó módon búcsúztathatod a telet akár több alkalommal is. Elő a kreatív éneddel, válaszd ki a legegyedibb jelmezt, ölts magadra egy kicsit a karneváli hangulatból és ne felejts el az egyik legfontosabb kiegészítőt: a hevítőkészülékedet és benne a kedvenc hevítőrudadat! Mutatjuk, hogy mely ízekkel frissülhetsz fel két szám között a farsangi bálon!

Vérpezsdítő LEME ízek

A LEME nikotinos hevítőrúdjai nemcsak küllemükkel, gyönyörű színes borításukkal illenek a farsangi összképbe, hanem az ízek tekintetében is karneváli életérzést sugároznak. Az original, mentol, citrus és jeges citrom aroma mellett különleges, gyümölcsös finomságokkal, pomelo, sós bogyó és szőlő ízekkel is megbabonáz a LEME. A hatféle különlegesség mindegyike elvarázsolhat, érdemes kísérletezni az ízek harmóniájával. Szerezd be a farsangi bulira azokat az aromákat, amelyek legjobban illenek a jelmezedhez és felfrissítenek majd a késő esti cigiszünetekben!

LAVIE nikotinmentes élmények

Szeretnéd tartani az újévi fogadalmadat, messzire kerülöd a nikotint, de félsz, hogy az év első buliján megtöröd az ígéretedet? Hívj segítségül egy LAVIE nikotinmentes hevítőrudat, hogy véletlenül se csábítson el a hagyományos dohányzás szörnyetege! A nikotinmentes kivitellel a végleges leszokásod pillanatáig élvezheted a dohányzás adta élményt, de jóval kevesebb káros anyagot juttathatsz a szervezetedbe és a közvetlen környezetbe. A LAVIE sárgadinnye, őszibarack, narancs, áfonya és mentol ízek ráadásul tökéletesek a karneváli hangulat megteremtéséhez, friss, gyümölcsös aromákkal hódítják meg a szívedet.

 

Nézz szét a NILX hevítőrudak között és válaszd ki a tökéletes ízkombókat a farsangi időszakra!