TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Dohány nélkül, nikotinnal: debütál a MOLIX

2021.09.21 15:25
Dohány nélkül, nikotinnal: debütál a MOLIX

Remek hírrel érkeztünk, újabb termékcsaláddal bővül webshopunk! Nikotinmentes hevítőrúd felhozatalunkra is igencsak büszkék vagyunk, hiszen már 5 márka, több mint 30 darab nikotinmentes hevítőrúdja vár rád, emellett pedig 16 ízű aromagolyóval várunk. Na, de térjünk is vissza a debütáló hevítőrúdra: a MOLIXRA.

A MOLIXRÓL

 

A MOLIX gyártói azt tűzték ki céljuknak, hogy termékeik segítségével segítenek mindenkin, aki szeretne leszokni a hagyományos dohányzásról. Tudjuk, hogy a leszokás nem egyszerű és valójában összesen két dolog az, ami a cigi rabjává tesz: a nikotin és a “kis rituáléd”, amikor elszívsz egy szál cigit. A dohányra, a kátrányra és a további káros anyagokra nincs szükséged, a függőséget a nikotin alakítja ki. A MOLIX remek alternatívája lehet a Heets termékeknek is, hiszen 2% nikotinsó található benne, dohányt azonban nem tartalmaz. Ezért is tudod pofonegyszerűen beszerezni a webshopról. A nikotint egy különleges eljárással vonják ki a tiszta dohánylevélből, majd ebből hozzák létre a nikotinsót, amely a hagyományos nikotinnál jóval lágyabb, és kevésbé káros.

 

4 íz, hogy tuti megtaláld az igazit

 

A MOLIX hevítőrúd 4 ízben kapható weboldalunkon.

 

Original: Az igazi, hamisítatlan dohány íz kedvelőinek ajánljuk, ha a klasszikusok kedvelője vagy és szeretnéd szinte 100%-ban megőrizni a dohányzás autentikus élményét.

Áfonya: Az egyik legnépszerűbb gyümölcsös ízesítésű hevítőrúd. Korábban pattintós cigarettaként is utat tört magának, azonban ezt betiltották hazánkban. Ha egy gyümölcsös, különleges élményre vágysz, válaszd ezt!

 

Mentol: A hűsítő mentol íz mindig egy aduász. Szinte mindenki kedveli a frissességet, amit ad. A MOLIX megálmodói odafigyeltek arra is, hogy ne legyen túl erős a metol, hiszen az már kevésbé népszerű. Amennyiben a mindent elsöprő mentolos ízt keresed, javasoljuk, hogy próbáld ki a Healcier erős mentol ízű hevítőrúdját.

 

Latte: Kávé rajongó vagy? Nem tudsz nemet mondani egy tejhabos lattera? Vagy a kávé-cigi kombóra? Akkor a latte ízű hevítőrúd lesz a megfelelő választás számodra!

 

7+1 érv, hogy miért válaszd a MOLIX hevítőrudat

 

  • óvod az egészséged - nincs kátrány, nincs dohány és egyéb káros anyag,
  • nem füstölög,
  • nincs kellemetlen szag,
  • búcsút inthetsz a cigaretta szagú ruhának, hajnak és leheletnek,
  • szinte bármelyik Magyarországon kapható hevítőkészülékkel kompatibilis,
  • nincs többé passzív dohányzás - óvod szeretteidet,
  • otthonod kényelméből vásárolhatsz interneten keresztül,

+1 amúgy is jön a hideg, kinek van kedve kimenni a teraszra? Ezt a meleg szobában is szívhatod, hiszen, mint már tudod, nem áraszt kellemetlen szagot!

 

Na, meggyőztünk?

Ha kipróbáltad termékünket, kérlek írj néhány soros véleményt, hogy tudjuk mit gondolsz!