TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Hevítőrúd aromagolyók - egy új élményért

2021.08.09 07:41
Hevítőrúd aromagolyók - egy új élményért

Hiányoznak a pattintós cigaretták? Már hevítőrúdra váltottál, de egy extra élményt szeretnél? Valami pluszt vinnél a dohányzásba? A Mr. Blast aromagolyók olyan ízbombát robbantanak a szádban, amiről eddig csak álmodni mertél!

 

A Mr. Blast aromagolyók élménye

 

Képzelj el egy unalmas napot a munkában. A hevítőkészülék és a hevítőrúd már készenlétben vár a táskádban. A cigiszünet valódi fellélegzésként ér. Ilyenkor extrán jól jönne valami friss, valami új, egy kis izgalom. A kollégádnál szerencsére vannak Mr. Blast aromagolyók. Ő nap megmentője. Az eredeti és különleges ízek minden képzeleted felülmúlják, és végigrepítenek a munkaidőd hátralevő részén. De már nem szenvedsz, már boldog vagy. Következő alkalommal semmit ne bízz a véletlenre, legyenek nálad mindig a kedvenc ízeid!

Bár eredetileg a klasszikus ízesítésű hevítőrudakhoz lettek kitalálva, bátran kombinálhatod őket különböző ízesített hevítőrudakkal is az extra ízélményért.

Az aromagolyók felhasználásához szükséged lesz egy applikátorra, mely segít felhelyezni az ízgolyókat a hevítőrúd szűrőjébe. Automata és manuális applikátorok közül választhatsz.

A Mr. Blast aromagolyók csak természetes összetevőket tartalmaznak és 100%-ban vegánok, így nem kell lemondanod az elveidről sem.

 

Webshopunkban rengeteg íz közül választhatsz:

 

NILX Tippek:

  • Ha te is azok közé tartozol, akik nem szeretik, vagy túl erősnek gondolják a mentolos ízt, van egy jó hírünk. A Blast aromagolyók segítenek, hogy tényleg csak olyan ízű hevítőrudat szívj, amit tényleg szeretsz.
  • Ráadásul igazán vad és meghökkentő ízkombinációkat is kipróbálhatsz. Szerinted a cseresznye és a kóla passzol egymáshoz? Nem akadály. Citrom és menta a naranccsal? Próbáld ki bátran! Az exotic tropical gyümölcsös íze a licsi különlegességével lesz egy egész? Pattintsd el és élvezd az újdonság gyönyörét! Csak a saját ízlésed szabhat határt.