TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Az egészségesebb Heets után, itt a nikotinsóval készült Genmist!

2021.06.23 11:12
Az egészségesebb Heets után, itt a nikotinsóval készült Genmist!

Aki dohányzik vagy korábban dohányzott nagyon jól tudja, hogy a függőségtől a legnehezebb megszabadulni. A cigarettát általában pótcselekvésként alkalmazzuk, illetve egy idő után már a nikotinfüggőség kialakulása miatt nem tudunk megszabadulni tőle. Fejlődő világunkban azonban akadnak olyan üzletemberek, akik azon kívül, hogy szeretnének meggazdagodni vásárlóikból, figyelembe veszik azt is, hogy milyen korszerű termékekre is van valójában szükség. Így született meg az alternatív dohányzás, a heets, majd a hevítőrudas módszer, amit most ajánlunk neked.

 

A hagyományos cigaretta feledésbe merül - éljen a hevítőrúd!

 

A “heat-not-burn” technikának köszönhetően mindössze egy hevítő készülékre van szükséged először is, majd hevítőrudakra. A legtöbb forgalmazott hevítőrúddal ellentétben a Genmist tartalmaz nikotint is, ugyanúgy, mint a heets, így nem kell lemondanod függőséged tárgyáról, mégis a dohányzás egészségesebb formáját űzöd. A Genmist mégis más, mint vetélytársai.

 

Mitől lesz egészségesebb a Genmist?

A Genmist nagyon hasonlít az eredeti cigaretta ízéhez, amennyiben az original ízt választod, így nem kell lemondanod a jól megszokott ízélményről sem. Azonban ha kicsit ínyenckednél, a Genmist kínálatában többféle mentolos, kávés és áfonyás (nikotinmentes) hevítőrúd is megtalálható.

A hagyományos cigarettában számtalan egészségkárosító anyag van, többek között a kátrány, ami égés során keletkezik, a formaldehid, illetve maga a dohány. A Genmist herbal stickek egyiket sem tartalmazzák ezek közül, így sem füst, sem hamu nem jön létre használata közben. Ennek köszönhetően elkerülhetjük azt, hogy ruhánk, hajunk, otthonunk átható cigarettaszagú legyen. A legfontosabb pedig, hogy nem csupán saját szervezetünket óvjuk, de a környezetünkben élőket sem kényszerítjük passzív dohányzásra.

Jó, jó, de hol a nikotin, amitől függünk? Hát a Genmist hevítőrúdban!

A nikotintartalmú dohánymentes Genmist hevítőrúd nikotinsóval készül, ezzel kielégítve a nikotin utáni sóvárgásunkat. Azonban csupán 2% nikotint tartalmaznak, így kevésbé káros, mint a hagyományos cigaretták.

Ha úgy érzed, hogy a nikotinfüggőségtől meg tudnál szabadulni, de magától a dohányzásról, mint pótcselekvésről nem szeretnél lemondani, a Genmist termékek ebben az esetben is kiválóak, hiszen nikotinmentes változatuk is van.

 

Válts egészségesebbre! - GENMIST hevítőrúd