TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Egy kis extra a hevítőrúdba - aroma golyók - ízesítsd kedvedre

2021.07.06 13:50
Egy kis extra a hevítőrúdba - aroma golyók - ízesítsd kedvedre

Most, hogy már nem csupán a heets jut eszedbe az alternatív dohányzásról, hanem a hevítőrúd is, szeretnénk bemutatni egy újabb újdonságot, amitől még jobban szeretni fogod a hevítőrudakat. Ez nem mást, mint a Mr.Blast aroma golyó. Válogass kedvedre a dohányzás során különböző ízeinkből!

 

Nem csak füstmentes, finom is!

 

Az ízesített, illetve pattintós dohánytermékek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen ezek lehetővé tették, hogy a cigarettának kellemes, gyümölcsös vagy éppen mentolos aromája legyen. 2017-ben azonban Magyarországon betiltották ezeket a termékeket, így legálisan már nem lehetett hozzájutni. Persze a Keleti-pályaudvar előtt mindig beszerezhető volt a gyümölcsös cigaretta, azonban valljuk be, ez azért nem túl bíztató…

 

Szerencsére megérkeztek a hevítőrudak, így többé nem kell kétes alakoktól fű alatt dohányterméket vásáolni! Meg tudod rendelni azt az ízt, azt a mennyiséget, amit szeretnél, legálisan és nem utolsó sorban még az egészségedre is ügyelve, hiszen a hevítőrudak a legtöbb káros anyagtól mentesek a hagyományos cigarettával szemben.

 

Hogyan használjuk az aroma golyót?

 

A golyók használata ideális lehet például a Genmist termékek esetében is, legyen szó akár nikotinos, vagy nikotinmentes hevítőrúdról. Általában az ízesítetlen termékekhez használják, de ha kipróbálnál valami újat, például egy hűsítő mentolos-görögdinnye kombinációt, mi nem akadályozunk meg benne. A tapasztalataidat viszont mindenképp oszd meg velünk, ha mixelsz!

 

Az aroma golyók felhasználásához szükséges egy applikátor, amely segítségével a füstszűrőbe helyezhetők a kis golyók. Ezután már csak szét kell pattintani a kapszulát és élvezheted is az ízeket!

 

A következő ízekben elérhetőek az aroma golyók:

 

 

Ugye, milyen jól hangzik?