TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

TQS hevítőrúd: a dohányzás forradalma

2021.07.28 15:42
TQS hevítőrúd: a dohányzás forradalma

Szeretnél jobban odafigyelni az egészségedre, de nem szeretnéd átélni a leszokás embert próbáló tüneteit? A TQS termékcsalád segít ebben.

A dohányzásról való leszokást nem csak a nikotin nehezíti meg: magára a dohányzás rituáléjára is ráfüggünk. A cigarettázás érzése, hangulata, egész procedúrája olyan kellemes lelkiállapotot okozhat, amiről kevesen akarnak lemondani. Az Iqos és a Heets jobb alternatívának bizonyult, azonban a Heets termékek sem teljesen ártalmatlanok: függőségünk okozója, a nikotin ebben is megtalálható.

 

Van egészségesebb megoldás!

Napjainkban rengeteg alternatív dohányzási mód, dohányzást helyettesítő eszköz létezik. A nikotinos rágógumi, a nikotintapasz, az e-cigi mind az elmúlt évek lassan feledésbe merülő trendjei. Biztos kipróbáltál már számtalan opciót, ha bármelyik sikeres volt, nem is kell tovább olvasnod, azonban tudjuk, hogy valamiért most itt vagy…

A fentiek helyét átvették a hevítőrudak, melyek tökéletesen átadják a hagyományos dohányzás élményét, de mindezt égés, hamu, füst és kellemetlen cigarettaszag nélkül. A hevítőrudak használatához a heets termékekkel megegyező módon egy dohányhevítő eszközre van szükség. A heat-not-burn technológiának köszönhetően a termék nem ég, csak hevül, így a felszabaduló gőzök és aromák segítségével a hevítőrúd egy sokkal egészségesebb alternatívát nyújt. A nikotinmentes termékekkel pedig függőséget okozó anyagok nélkül hódolhatunk a szenvedélyünknek.

A TQS egy egészen új szintre emelte a hevítőrudak fogalmát. A fekete tea alapú, teljesen nikotinmentes, kátránymentes és dohánymentes hevítőrudak nem tartalmaznak káros anyagot. Hűen imitálják a hagyományos dohányzást, tehát addiktív anyagok nélkül élvezhetjük a cigarettázást.

 

Intenzív és változatos ízek

A TQS hevítőrudak 5 féle ízvilágban érhetőek el, így a különböző aromákkal egy még kellemesebb élményekhez juthatunk. Az enyhébb változatoktól egészen a markánsabb ízekig válogathatunk a TQS ízpalettáról.

  • jázmin tea ízű nikotinmentes hevítőrúd, a gyengéd ízek és a változatosság kedvelőinek
  • áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd, azoknak, akik édesfanyar gyümölcsízre vágynak
  • mentol ízű nikotinmentes hevítőrúd, hűsítően friss és könnyed aromával
  • klasszikus ízű nikotinmentes hevítőrúd, ha egy egyszerű ízre gyújtanál
  • kávé ízű hevítőrúd, az elbűvölően finom ébredésért

Ráadásul a TQS termékcsalád minden Iqos készülékkel kompatibilis.

Kíméld meg saját magad és környezeted a hagyományos dohányzás káros anyagaitól, járulj hozzá a füstmentes jövőhöz és élvezd büntetlenül az egészségesebb cigaretta, a TQS hevítőrudak adta örömöket.