TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Ez történik veled ha leteszed a cigit - pontról pontra

2021.08.07 07:24
Ez történik veled ha leteszed a cigit - pontról pontra

A hagyományos cigaretta káros hatása testünk és szervezetünk minden apró részére kihat, olyan dolgokat is képes befolyásolni, amelyekre nem is gondolnál! Ha leteszed a cigit, és egy egészségesebb alternatívára váltasz, a tested valósággal újjászületik! Valójában magát a rituálét a legnehezebb elengedni, így javasoljuk, hogy úgy szabadulj meg egészségkárosító szenvedélyedtől, hogy hevítőrúdra váltasz!

20 perccel azután, hogy leteszed a cigit

 

A szívműködés normalizálódik, a hajszálerek fellélegeznek, elmúlik a tompa, zsibbadtság érzés - a nikotinmentes hevítőrudakkal ez meg sem valósul, ugyanis részben a nikotin felel ezért.

 

2 órával az utolsó szál cigi után

 

Beindul a szervezet öngyógyító folyamata, ekkor kezdesz el sóvárogni. Ennek tünete lehet a feszültség és a frusztráció. Valójában magát a pótcselekvést hiányolod. Ilyenkor előveheted a hevítőkészülékedet. Javasoljuk, hogy a népszerű Heets helyett nikotinmentes hevítőrudat használj, hiszen ezzel tovább csökkented a dohányzás káros hatásait.

 

24 órával azután, hogy abbahagytad a dohányzást

 

A hagyományos cigaretta akár 70%-kal növelheti a szívbetegségek kockázatát, így már egy teljes nap tisztaság után is érezhetőek a pozitív hatások. A nikotinmentes hevítőrúd használatával ettől egyáltalán nem kell tartanod, nem befolyásolja a szívműködést, hiszen magas százalékban teafűből készül a “dohány”, amit belekerül.

 

3 nappal az utolsó hagyományos cigi után

 

A szag- és ízérzékelésed visszatér a normális kerékvágásba, intenzívebben fogsz érezni mindent. A hevítőrudak nem vesznek el tőled semmilyen élményt, sőt! Ízesített hevítőrúdjainkkal vagy az extra aromagolyókkal valóságos íz élményben lehet részed!

 

 

3-9 hónappal később

 

A rendszeres dohányzással járó köhögés, asztma szerű tünetek elmúlnak. Ezekért a hagyományos cigarettában a kátrány és az egyéb égésnél keletkező anyagok felelnek. Ha IQOS-t és hevítőrudat használsz, leszámolhatsz a köhögéssel, ugyanis a hevítőkészülékben a dohány nem ég, csupán hevül.

 

Ahhoz, hogy több évnyi hagyományos dohányzás után a szervezeted visszaálljon a normális állapotába el kell telnie 15! évnek. Ez az az idő, mikorra a rákos megbetegedés kockázata ugyanakkorára csökken, mint egy nem dohányzó ember esetében. Ezért azt javasoljuk, hogy válts minél előbb alternatív dohányzásra, amely segíthet megszabadulni káros szenvedélyedtől. A hevítőrudakkal továbbra is élvezheted a dohányzást, csupán egy másik, egészségesebb formában! Nézz szét a webshopon, vagy kérd bátran segítségünket Facebook vagy Instagram felületeinken!