TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

Ne szállj fel a trendvonatra! - Az Elf Bar árnyoldalai

2022.07.14 07:44
Ne szállj fel a trendvonatra! - Az Elf Bar árnyoldalai

Veszélyes divat terjed hazánkban, futótűzként söpört végig a legújabb őrület: az Elf Bar. Ugyan pusztán a készülék birtoklása is illegális Magyarországon, de sajnos kiskapuk segítségével sokan hozzájuthatnak, legtöbben pedig a fiatal, általános iskolás és gimnazista csoportokból kerülnek ki. A közösségi oldalakat is elárasztották már a kis rúdról készült képek, videók, a hatóságok hiába próbálják a föld felszínéről is eltüntetni, folyamatosan felüti a fejét. Most a nyári fesztiválszezonban pedig megsokszorozódott a számuk. Na de mi is pontosan az az Elf Bar és miért övezi ilyen negatív közhangulat? A hevítőrudak legyőzhetik az egyre jobban terjeszkedő Elf Bar-divatot? Olvass tovább, a NILX segít ellenállni a trendnek!

Mi is az az Elf Bar?

Az Elf Bart sokan a dohányzás legújabb generációjaként emlegetik, sajnos a fejlődés ezúttal kisiklott valahol. Ez a rúd egy előre folyadékkal feltöltött, akkumulátorral ellátott, eldobható elektromos cigaretta, mely különböző mértékű szívási kapacitással, valamint többféle ízben is előfordul. A terméket kifejezetten fiataloknak szánták, legalábbis erről lehet következtetni a dizájnból, a köré szerveződő kultúrából és az ízvilágokból is. Ráadásul az Elf Bar 800-5000 slukkos változatban is létezik, több alkalomra is elég lehet. Nem tartalmaz kátrányt, nincs égéstermék, nem veszélyezteti a passzív dohányzókat. Ha ilyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, akkor mégis miért illegális Magyarországon és számos más országban is?

Vajon miért ilyen szigorú a megítélése itthon az Elf Barnak?

Az Elf Bar azt a benyomást kelti, mintha a dohányzás egy egészségesebb alternatívája lenne, pedig valójában szinte semmit nem tudunk arról, hogy milyen adalékanyagokat tartalmaz. Ez azért is fontos, mert a különböző anyagok különböző hőmérsékleten égve más-más reakcióval lépnek életbe. Az viszont alátámasztható, hogy a hagyományos cigarettánál és a nikotinos hevítőrudaknál is több nikotint tartalmaz egy-egy rudi. Van olyan Elf Bar termék, amelyben akár ötven doboz hagyományos ciginek megfelelő a nikotin mennyisége! Az eredetileg leszokást segítő eszköz éppen ezért új belépőket szerez a nikotinfüggőség világába.

Ha aroma-orkánra vágysz felejtsd el az Elf Bart, a NILX hevítőrudak megrengetik a világodat!

Az Elf Bart övező additivitás nem csak a nikotinnak köszönhető, különleges ízélménye miatt rengeteg fiatal keresi fel alvilági helyekről. A banánturmix, tuttifrutti, rágó és egyéb nem hétköznapi aromák csalogatóak lehetnek, de van megbízhatóbb és egészségesebb mód arra, hogy felejthetetlen ízorkánban legyen részed. A NILX küldetése, hogy egy egészségesebb és élvezetesebb alternatívát nyújtson a leszokni vágyóknak, vagy azoknak, akik ugyan nem tudnak lemondani a nikotinról, de nemet mondanak a kátrányra és a füstre. Kínálatunk teszi mindezt elképesztő ízekkel és kombinációkkal. Nikotinmentes hevítőrúd és nikotinos hevítőrúd választékunk termékeit  aromagolyókkal is megspékelheted, amelyekkel garantáltan őrült mixeket hozhatsz létre! 


Mondj nemet a trendre, mondj nemet az Elf Barra! A NILX webshopjában különlegesebb és egészségesebb termékeket találhatsz, amikkel a szürke hétköznapoknak is búcsút inthetsz!