Szűrés

Ár
1 190 Ft - 1 490 Ft
Íz
Mentol tartalom
Termék státusza

TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

ANITA hevítőrúd

Az Anita hevítőrúd termékeinket áfonya, kávé, lime, mentol, narancs, original és sárgadinnye ízekben kínáljuk.

A különleges és eredeti, karakteres ízek azonnal magával ragadják az embert. Ezek a termékek egyáltalán nem tartalmaznak dohányt, kátrányt és nikotint. Az Anita Global Limited az egészséges elektronikus cigarettákra, egészséges pipákra és egyéb kapcsolódó termékekre specializálódott. Integrálja a kutatást és fejlesztést, a gyártást, az értékesítést, a szolgáltatást és a technológiát. A cég a megalapítása óta mindig is az e-egészség és a biztonságos cigaretta fejlesztésére, irányítására és kutatására összpontosított.

Ismerd meg az ANITA márkát; a növényi hevítőrúdak kiváló képviselőjét!

Mit is várhatsz egy Anita hevítőrúdtól?

Egyrészt könnyedén megszabadulhatsz segítségével egy káros szenvedélytől úgy, hogy közben nem mondasz le a dohányzás élményéről, hisz valljuk be, a dohányzás nem mindig a dohányzásról szól, sőt! De egyelőre ne is menjünk jobban bele, hisz az előző mondatunk alapján sejtheted, hogy ez egy felsorolás, így folytassuk: mit is tud még egy ANITA növényi hevítőrúd!

Egy más előnye, ha nem a legnagyobb, hogy a Heets-el szemben nem csupán kátrányt, de nikotint, sőt dohányt sem tartalmaz. Így a dohányzás okozta legzavaróbb és egyben legtöbb problémával egy lépésben leszámolhatsz,

 • kezdve a függőséggel – mivel nikotinmentes, így az ANITA hevítőrúdak nem okoznak függőséget
 • a dohányzással járó kellemetlen szagokkal és az otthonodon nyomot hagyó elsárguló felületekkel folytatva a sort egészen
 • a szeretteid egészségének megóvásáig a passzív dohányzás káros hatásaival.

Az Anita Global Limited arra törekedett és törekszik a mai napig, hogy nem csak biztonságosabb, de egyben egészségesebb alternatívát nyújtson azok számára, akik mentesülnének a dohányzás káros mellékhatásai alól – specializálódva így az elektronikus cigarettákra, pipákra és az ezekhez kapcsolódó termékekre. Ez azt is jelenti, hogy az ANITA növényi hevítőrudak összetevői között nem találod meg az égő cigarettában használata közben keletkező 4000 vegyületet, melyekből több, mint 40 rákkeltő hatású, a dohányt, a nikotint, ahogy a kátrányt vagy a szén-monoxidot és nincs szükség égési folyamatra a heat-not-burn technológia használata mellett, így összességében a sárguló ujjaktól és körmöktől is elbúcsúzhatsz.

Jó, de akkor miből készül, ha nem dohányból?

Az Anita hevítőrudak azért egészségesebbek a Heets-nél, mert nem dohánnyal töltik meg őket.

Legfőbb alapanyaguk különböző növényekből előállított tea por. Itt fontos megjegyezni, hogy az ANITA márka hevítőrúdjai nem azonosak a HEETS termékekkel – azokat kizárólag nemzeti dohányboltokban találhatod meg. Akkor, érdekelnek az ANITA növényi hevítőrúd összetevői?

 • 55% - tea por
 • 15% - Glicerin (a gőzképződéshez)
 • 10% - Cellulóz
 • 10% - Propilén-glikol (állagjavító)
 • 6-8% - víz (az egyes termékeknél változó az arány)
 • mentol (a különböző ízekben)
 • gyümölcs kivonatok (az egyes termékeknek megfelelő ízekben)

És máris a listánk végére értünk. Számítottál volna rá, hogy mindössze ilyen rövid termék összetevő listával találkozz? És érdekelnének az ízek, melyekben forgalmazzuk az ANITA hevítőrúdakat? Lássuk:

 • original - ha az igazi dohány ízt keresed
 • kávé íz - ha a reggeli ébresztő mellé szívnád
 • áfonya íz - ha valami gyümölcsösre vágysz
 • mentol íz - ha felfrissülnél
 • lime íz - ha kedveled a különlegességeket

ANITA original

nikotinmentes hevítőrúd

ANITA áfonya ízű

nikotinmentes hevítőrúd

ANITA kávé ízű

nikotinmentes hevítőrúd

ANITA lime ízű

nikotinmentes hevítőrúd

ANITA mentol ízű

nikotinmentes hevítőrúd

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Tea por - 55%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Glicerin - 15%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Propilén-glikol – 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Cellulóz - 10%

Víz - 7%

Víz - 7%

Víz - 7%

Víz - 7%

Víz - 7%

Görögszéna mag kivonat - 2%

Borsmentaolaj - 1%

Borsmentaolaj - 1%

Borsmentaolaj - 1%

Borsmentaolaj - 1%

 

Áfonya kivonat - 1%

Kávé Tinktúra - 1%

Jázmin olaj - 1%

Mentalevél- 1%

 

Az ANITA hevítőrúd használata

A heat-not –burn technológia (hevít, nem éget) előnyeit élvezve, nem csak hogy nem kell meggyújtanod a hevítőrúdakat, de nem is szabad. Használatukhoz szükséged lesz egy hevítő készülékre, amely mindössze néhány másodperc alatt felhevíti a töltetet a megfelelő hőmérsékletre, majd akár 5-6 percen keresztül szolgáltatja a dohányzás alternatívájának különleges élvezetét. Ilyen készülékeket számtalan helyen elérheted bolti forgalomban és online egyaránt – persze mivel Magyarországon is több népszerű márka képviseli magát, ezért talán nem árt összenézni a kompatibilitást. Lássuk, mit is jelent ez ANITA hevítőrúd esetén: IBuddy, IQOS, QOQ, Ploom Tech készülékekkel kompatibilisek.

Fontos, hogy a különböző növényi hevítőrudakat a hevítőkészülékednek megfelelően kezeld, azokat a hevítőkészülék ismertetőjében leírtaknak megfelelően helyezd be és aszerint is távolítsd el a használt rúdat, és hevítőd élettartamának meghosszabbítása érdekében annak megfelelően is tisztítsd.

 

 

ANITA

HEALCIER

GENMIST

TQS

DARLINGS

LAVIE

ibuddy

x

x

x

x

x

 x

iqos

x

x

x

x

x

 x

glo

 

 

 

 

 

 

qoq

x

x

x

x

x

 x

ploom tech

x

 

x

x

x

 x

hitaste

 

x

 

 

 

 

uwoo

 

x

 

x

x

 x

ccobato

 

x

 

 

 

 

iSmod

 

 

 

 

 

 

Cubic

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyártói leírás         
Gyártó: ANITA GLOBAL LIMITED /KINA/
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz. LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz. Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ. NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG! CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK