TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

A munka és a dohányzás kapcsolata

2022.10.25 12:11
A munka és a dohányzás kapcsolata

Már a munkahelyed ajtaja előtt a cigiszünet gondolata kavarog a fejedben? Minden cigarettával töltött percért hálát mondasz? Tudtad, hogy a dohányzási szokásaid és a munka között rengeteg összefüggés van? Na de miért eshet jobban a munkahelyi dohányzás, mint az otthoni? Most választ adunk az égető kérdésekre! Azt is eláruljuk, hogy miért szuper megoldás minden kellemetlenségre a hevítőrúd!

Füstölgő munkatársak - Miért ilyen gyakori a munkahelyi dohányzás?

Már több, mint egy órája ülsz a géped előtt, a stressz-szinted folyamatosan növekszik, a szorongás fekete felhői már ott csücsülnek a fejed felett, Te pedig csak azon kattogsz, hogy mikor lesz már cigiszünet, mikor mehetsz ki végre elszívni egy nyugi-szálat… Ismerős? Igaz, milyen felemelő érzés, hogy a munka monotonitásából kizökkenve kimész a friss levegőre és füstölsz pár percig?

A munkahelyi dohányzás nem ritka jelenség, a dohányzó kollégák csapatokba verődve szívják el a napi adagot. A rossz szokásaidat a munkahelyed falai közé is magaddal viszed, így a dohányzásról ott sem tudsz lemondani. Ráadásul a feladatokkal járó idegesség növelheti is az elszívott szálaid mennyiségét, úgy érezheted, hogy csak ez nyugtathat meg. A dohányzó társaiddal együtt pedig együtt ki is adhatjátok magatokból a felgyűlt stresszt, így a munkahelyi dohányzás által erősebb lehet a kapcsolatotokat. Közös programotokká vált, a FOMO (Fear Of Missing Out) jelenség egyik mintapéldája. 

Na de vannak, akik nem örülnek annyira a napi többszöri füstölésnek…

Lehet, hogy többen is parázsló szemmel néznek rád…

A nemdohányzó kollégák valószínűleg nem fogadnak olyan kitörő örömmel, amikor visszatérsz a cigiszünetedről. Az ablakon beáramló sűrű füst után most a ruhádra, kezedre és hajadra tapadt kellemetlen cigiszagot is el kell viselniük. 

Hevítőrudak az élménydús cigiszünetekért

Ha szeretnéd elkerülni a rosszalló tekinteteket egy egészségesebb, finomabb és kellemesebb alternatívát kell keresned. Szerencsédre, mi pont tudunk egyet! A hevítőrudak segítségével nikotinnal vagy nikotinmentesen, füstmentesen és kátránymentesen élvezheted a cigiszünet perceit, ráadásul a mennyei, különleges ízek kellemes illatokkal párosulnak. A hevítőrúd a leszokás előszobája, tedd meg az első lépést a célod felé!


A NILX webáruházában hevítőrudak és aromagolyók tengerében mártózhatsz meg, hogy utána gondtalanul sütkérezhess a nyugodt, felhőtlen munkahelyi óráidban.