TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!
Hevítőrúd Blog

A dohányzás hatása a bőrre - Válts egy egészségesebb alternatívára!

2022.12.14 11:21
A dohányzás hatása a bőrre - Válts egy egészségesebb alternatívára!

Úgy érzed, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a ráncok az arcodon? Az arcbőröd elvesztette az üdeségét és a rugalmasságát? Ha a hagyományos füstölés függője vagy, akkor van egy rossz hírünk. A dohányzás káros hatásait nemcsak a tüdőd, az érrendszered és más belső szerveid érzik meg, a bőröd is segítségért kiált. A cigaretta a tested minden egyes részére negatív hatással van, ez alól természetesen a legnagyobb érzékszerved, a bőröd sem lehet kivétel. Olvass tovább és tudj meg többet a “Smoker’s face” jelenségről, a bőröd legnagyobb ellenségéről és a hevítőrudak segítségéről!

Smoker’s face 

Tudtad, hogy a dohányosok akár 5-10 évvel idősebbnek nézhetnek ki a kortársaiknál? A dohányzás tulajdonképpen felpörgeti a természetes öregedésed óráját. Az arcod szürkévé, szárazzá, beesetté és ráncosabbá válhat, hiszen kevesebb oxigénhez jut, a vitaminok sem képesek megfelelően felszívódni. Lelassul a sejtképződés, a bőr kiszárad és nehezebben véd a külső hatások ellen. A szaknyelvben erre az állapotra külön definíciót találtak ki, a Smoker’s face kifejezést társították hozzá.

Száraz bőr? Télen füstölve duplán fennáll a veszélye!

A száraz, viszkető, égő bőr problémája akár egész évben jelen lehet. A tél közeledtével azonban még több kihívás elé nézzünk bőr-fronton. A hideg levegő, a fűtés, a kinti-benti hőmérséklet közötti jelentős különbség mind felerősíthetik a bőr szárazságát. A téli hagyományos füstölés pedig csak tetézi a bajt: a kirepedezett, piros kézfej szinte minden dohányos védjegye ebben az időszakban.

Válts most!

Eleged van a ráncokból, a színtelen arcbőrből és a kiszáradt kézfejből? Szeretnél egy egészségesebb alternatívára váltani? Kíváncsi vagy, hogy milyen a világ füst-, kátrány- és nikotinmentesen? A NILX ott segít, ahol tud! Ha már megvan a fejedben az elhatározás, ideje megtenni az első lépést a leszokás útvesztőjében. 

 

Nézz szét a NILX polcain, kutass eszméletlenül finom aromák után és próbáld ki a nikotinmentes létet!